ساندویچ ایتالیایی با مرغ یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین ساندویچ های ایتالیایی می باشد و مواد اصلی آن، مرغ، فلفل دلمه ای، سس کچاپ و سس رومال مخصوص این ساندویچ می باشد. این ساندویچ هم اکنون در اکثر رستوران ها و فست فودی های ایتالیا سرو می شود.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن ساندیج ایتالیایی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی خانگی سایت بارونک، دستور تهیه و مواد لازم ساندویچ ایتالیایی را آماده کرده ایم تا شما با این آموزش ساده اشپزی در خانه بتوانید این ساندویچ خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید.
مواد لازم ساندویچ ایتالیایی | |
---|---|
سینه ی مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمه ایی | 2 عدد |
پوره گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
نمک،فلفل،پودر سیر،دارچین،پودر ادویه کاری | هر کدام یک قاشق چایخوری |
پنیر موزارلا | 1 ییمانه |
مواد لازم سس رومال | |
---|---|
کره ذوب شده | 100 گرمی |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | ۱عدد |
کنجد | به مقدار دلخواه |
1. برای درست کردن ساندویچ ایتالیایی خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم. بعد سینه مرغ خرد شده یا ریش ریش شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس ادویه های لازم را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
2. بعد از اضافه کردن ادویه ها، پوره گوجه فرنگی و سس کچاب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سپس یک فنجان آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا مرغ با حرارت ملایم مغز پخت شود.
3. در این مدت زمان فلفل دلمه ای ها را سریع کباب می کنیم و بعد آن ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه مرغ اضافه می کنیم. همچنین در این فاصله داخل نان باگت ها را از قسمت بالا کمی خالی می کنیم و کنار می گذاریم.
4. در این مرحله سس رومال را هم آماده می کنیم. برای این کار در یک ظرف مناسب، کره ذوب شده + جعفری خرد شده + سیر رنده شده و مقداری کنجد را باهم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.
5. بعد از اینکه گوشت مرغ به خوبی پخت، آن را از روی حرارت بر می داریم و مقداری پنیر خامه ای موزارلا اضافه می کنیم و بعد داخل نان باگت ها را با مواد آماده شده پر می کنیم و با سس رومالی آماده شده روی آن ها را کاور می کنیم.
6. حالا ساندویچ های آماده شده را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 5 دقیقه قرار می دهیم تا روی نان ها برشته و کریسپی شود. سپس آن ها را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ساندویچ های ایتالیایی خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.
منبع : baronak.com/8263-sandwich-italian/دسر پرتقالی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مجلسی دوست داشتنی می باشد و شما می توانید با رسیدن فصل پرتقال، این دسر خوشمزه را به آسانی در منزل درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود این دسر خوشمزه و شیک را سرو کنید و هنر آشپزی خود را به رخ مهمانان خود بکشید.
شاید در وهله اول فکر کنید درست کردن دسر کار سختی می باشد و میوه و شیرینی بهترین راه برای پذیرایی از مهمان می باشد. اما ما به شما می گوییم اگر میخواهید متفاوت باشید و متفاوت دیده شوید می توانید طرز تهیه صدها دسر خوشمزه و خوش طعم را یاد بگیرید و در عرض نیم ساعت یکی از آن ها را برای پذیرایی از مهمان های خود درست کنید.
شما می توانید دسر پرتقالی را با مواد مختلف درست کنید. برای مثال برخی افراد این دسر خوشمزه را بدون خامه صبحانه با نشاسته درست می کنند و برخی دیگر دسر پرتقالی شکلاتی دو رنگ و مغز دار را دوست دارند.
به هر حال اگر با طرز تهیه و دسر کردن دسر پرتقالی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی درست کردن انواع دسر بارونک، دستور تهیه این دسر خوشمزه را آماده کرده ایم تا شما با این آموزش ساده وب سایت بارونک، به تنهایی در منزل بتوانید این دسر خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم دسر پرتقالی | |
---|---|
پودر ژله پرتقال | 2 بسته |
خامه صبحانه | 1 عدد |
آب پرتقال | 1 لیوان |
آب جوش | ۲ لیوان |
پودر شکر | به مقدار لازم |
1. برای درست کردن دسر پرتقالی خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب 2 بسته پودر ژله پرتقال را با 2 لیوان آب جوش حل می کنیم تا کاملا ذرات آن حل شود و بعد آن را کنار می گذاریم.
2. سپس در یک ظرف دیگر یک بسته خامه صبحانه را با یک لیوان آب پرتقال طبیعی مخلوط می کنیم. توجه کنید باید خامه به صورت کامل در آب پرتقال حل شود و به اصطلاح دون دون نباشد. وقتی مخلوط شما هم به این حالت رسید، آن را از صافی رد می کنیم تا مایع کاملا صاف و یکدست شود.
3. حالا با توجه به سلیقه و ذائقه خود مقداری پودر شکر به مایه خامه صبحانه و آب پرتقال اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوط شوند. من 2 قاشق غذاخوری اضافه کردم.
4. در این مرحله مایه مخلوط خامه و آب پرتقال و پودر شکر با به ظرف آب جوش و پودر ژله اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا به صورت کامل باهم مخلوط شوند.
5. سپس مایه آماده شده را داخل قالب دلخواه خود می ریزیم و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا دسر به اصطلاح ببندد.
6. بعد از زمان گفته شده دسر را از یخچال خارج می کنیم و با کمک یک چاقوی باریک کنارهای دسر را از قالب جدا می کنیم و بعد قالب را به مدت 10 ثانیه داخل آب جوش می گذاریم و به آرامی از زیر محفظه ها فشار می دهیم تا دسر از قالب جدا شود.
7. حالا دسر پرتقالی جدا شده را بر روی سینی سرو قرار می دهیم و با پرتقال یا خامه و یا مواد دلخواه خود آن را تزیین و بعد سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این دسر پرتقالی خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.
منبع : baronak.com/8253-deser-portugal/
رولت خامه ای از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده ای است که بدون شک از شیرینی های پرطرفدار محسوب می شود. این شیرینی خوشمزه را همه دوست دارند و برای پذیرایی از مهمانان بسیار عالی و مناسب است. با اینکه رولت خامه ای در همه شیرینی فروشی ها موجود است، اما با کمی حوصله و علاقه می توانید در منزل به راحتی این شیرینی عالی را درست کنید. درست کردن شیرینی ها در منزل لذت خاصی دارد و بسیار هم کم هزینه است.
به هر حال اگر با طرز تهیه رولت خامه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه شیرینی بارونک، مواد لازم و دستتور تهیه این رولت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این رولت خامه ای خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم رولت خامه ای | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد | 1 پیمانه |
شکر یا پودر قند | نصف پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | به مقدار لازم |
آب جوش | 3 قاشق غذاخوری |
1. برای شروع، ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و هر کدام را در کاسه ای می ریزیم. سپس سفیده را با همزن می زنیم تا کاملا پف کند. بعد دو قاشق شکر به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد و خامه ما آماده شود.
2. سپس بقیه شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ ها می ریزیم و با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد 3 قاشق آب جوش به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ادامه آرد و بیکینگ پودر الک شده را هم به زرده اضافه می کنیم و هم می زنیم.
3. حالا مواد زرده تخم مرغ را که آماده کردیم، در سینی رولت که با کاغذ روغنی پوشاندیم می ریزیم و به مدت ده دقیقه در فر با دمای 210 درجه می گذاریم. می توانید چند دقیقه هم گریل کنید.
4. بعد از پخته شدن اسفنج رولت، آن را از فر در می آوریم و صبر می کنیم در دمای محیط خنک شود. بعد آن را برمی گردانیم و کاغذ را جدا می کنیم.
5. حالا همزمان که خامه را روی کیک می زنیم، با کمک یک پارچه تمیر آن را تا انتها رول می کنیم. به طوری که تمام سطح کیک را خامه زده باشیم و بعد رول شود.
6. رولت آماده شده را در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک و خوشمزه شود. می توانید رولت خامه ای آماده شده را در اندازه های دلخواه خود برش بزنید و بعد سرو کنید. امیدواریم از خوردن این رولت خامه ای خوشمزه لذت ببرید.
منبع : baronak.com/8235-creamy-roulette/پلو یونانی جزو پلوهای مخلوط و خوشمزه ای است که به آن پلوی سبزیجات هم می گویند. پلوی یونانی یک غذای فرنگی است و مربوط به کشور یونان می باشد. پلوی یونانی بسیار خوشمزه و مقوی است و می توان آن را با مرغ و گوشت یا بدون گوشت هم درست کرد.
همانطور که می دانید اصالت پلوها مربوط به کشور ایران است و انواع فراوان پلوهای ایرانی را می توان نام برد. اما در کشور های دیگر هم پلوها را با ذائقه های خودشان طبخ می کنند و کسانی که عاشق غذاهای متنوع و فرنگی هستند، می توانند پلوی یونانی را امتحان کنند.
به هر حال اگر با طرز تهیه پلو یونانی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه پلوی یونانی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این پلوی یونانی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم پلو یونانی 3 نفر | |
---|---|
برنج | 3 پیمانه |
سینه ی مرغ | به اندازه کافی |
قارچ | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عدد |
نخود فرنگی پخته | 1 لیوان |
ذرت پخته | 1 لیوان |
آب مرغ | 3 پیمانه |
روغن یا کره | به میزان لازم |
1. برای درست کردن پلو یونانی، ابتدا در یک قابلمه مناسب برنج را با 4 پیمانه آب به مدت چند ساعت خیس می کنیم. به اندازه لازم هم نمک به برنج می ریزیم.
2. بعد سینه ی مرغ را قیمه ای خرد می کنیم و در یک قابلمه با مقدار کمی آب، نمک و زردچوبه روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. توجه داشته باشید که آب حاصل از پخت مرغ را دور نریزید چون در آخر برای پخت پلو لازم می شود.
3. سپس قارچ ها را ورقه ای خرد می کنیم و در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند. نخود فرنگی و ذرت را هم جداگانه آب پز می کنیم و کنار می گذاریم. فلفل دلمه ای های رنگی را نگینی خرد کرده و کنار می گذاریم.
4. در ادامه پیاز را نگینی خرد می کنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه تفت می دهیم تا پیازها نرم و سبک شود. بعد سینه ی مرغ پخته شده را ریش ریش می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم تا همراه با پیاز تفت داده شود.
5. وقتی پیاز و مرغ کمی سرخ شد، دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی را می ریزیم و یکی دو دقیقه هم تفت می دهیم.
5. سپس قارچ های سرخ شده، ذرت و نخود فرنگی پخته شده را هم به مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یک دست شود.
6. حالا مواد آماده شده را به برنج خیس شده می ریزیم و یک پیمانه هم آب مرغ می ریزیم و مواد را خوب هم می زنیم. نمک و آب برنج را چک می کنیم و قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.
7. وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و پلو را مانند برنج کته دم می کنیم. دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم تا پلوی ما روی حرارت ملایم دم بکشد.
8. بعد از اینکه پلو دم کشید، آن را در دیس می کشیم و با زرشک روی آن را تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این پلوی یونانی خوشمزه و عالی لذت ببرید.
گوشت مرغ
می توانید به جای سینه از ران مرغ یا گوشت استفاده کنید. یا اینکه بدون گوشت پلو را درست کنید. در صورت نداشتن مرغ می توانید از عصاره مرغ هم استفاده کنید. در این صورت توجه کنید باید نمک غذا را کنترل کنید.
سعی کنید اصلا از کنسرو نخود فرنگی و ذرت استفاده نکنید، چون ظاهر و طعم غذا خراب می شود.
منبع : baronak.com/8223-polo-yonani/فرقی نمی کند اهل تبریز باشد یا شهرهای دیگر آن نظیر مراغه، بناب، اهر، ملکان و ... چون شما می توانید در همه جای ایران می توانید محصول گیره کوچک کننده بینی نوز آپ را با قیمت ثابت سفارش دهید و پس از تحویل گرفتن گیره کوچک کننده بینی نوزآپ پول آن را پرداخت نمایید.
همان طور که می دانید امروزه بسیاری از دخترها و پسرها دوست دارند بینی کوچک و خوش فرمی داشته باشند. چون آن ها هم به این حقیقت رسیده اند که بینی کوچک می تواند زیبایی و جذابیت آن ها را چندین برابر بکند.
برای همین خیلی از این دخترها و پسرها به دنبال روش هایی برای کوچک کردن و فرم دادن و زیباتر کردن بینی شان هستند. یکی از این روش ها استفاده از گیره کوچک کننده بینی نوزآپ nose up می باشد.
آیا شما در تبریز نمایندگی دارید؟ چطور می توانیم به صورت حضوری گیره کوچک کننده بینی را در تبریز بخریم؟ آدرس مغازه فروش گیره کوچک کننده بینی در تبریز و مراغه کجاست؟ آیا فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تبریز گیره کوچک کننده بینی را می فروشند؟
همه این ها و خیلی سوالات دیگه که نمی شود اینجا مطرح شون کنیم، هر روزه مشتریان ما می پرسند. در پاسخ باید بگوییم ما فقط فروشگاه اینترنتی داریم و شما در هر جای ایران به آسانی می توانید با چند کلیک، محصول گیره کوچک کننده بینی را سفارش دهید و درب منزل خود پولشو بپردازید. اصلا چرا وقتی اینترنتی می شود محصولی را خرید کرد چرا باید به خرید حضوری آن هم با این ترافیک شلوغ فکر کنیم؟
شاید در ابتدا بگویید چطور می شود یک گیره، بینی من را کوچک کند؟ ما با شما این حق را بدهیم که این طور فکر کنید ولی اگر کمی بیشتر و جدی به این مساله فکر کنید متوجه خواهید شد چندان هم دور از واقعیت نیست و گیره کوچک کننده بینی نوزآپ می توانید بینی شما را کوچک و خوش فرم کند.
همان طور که می دانید نوع گوشت بینی انسان از غضروف می باشد و غضروف را هم می توان با فشار مداوم حالت داد. گیره کوچک کننده بینی نوزآپ دارای دو پد مخصوص می باشد که در کنارهای بینی قرار گرفته و با استفاده هر روزه و در نتیجه با فشار مداوم می توانید بینی خود را کوچک و زیباتر کنید.
گیره کوچک کننده بینی نوعی گیره پلاستیکی است که بینی را بدون نیاز به انجام عمل جراحی، حالت و شکل میدهد. گیره کوچک کننده بینی در واقع نوع پیشرفتهای از گیره لباسی است که افراد برای کشیدهتر کردن، باریکتر کردن یا قوس دادن بینی از آن استفاده میکنند. این گیره با ایجاد فشار بر روی ساختار بینی باعث تغییر بینی میشود.
برای خرید این محصول در شهر تبریز و سایر شهرهای ایران لطفا ابتدا بر روی خرید محصول کلیک کنید و فرم خرید را با دقت پر کنید. سپس سفارش خود را درب منزل تحویل گرفته و وجهشو پرداخت نمایید.
منبع : baronak.com/8211-nose-shrink-tabriz/