سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

طرز تهیه شیرینی قطاب

طرز تهیه شیرینی قطاب

شیرینی قطاب، طرز تهیه و پخت شیرینی قطاب خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله، shirini-ghotab
دستور پخت شیرینی قطاب پسته ای و گردویی مرحله به مرحله

قطاب یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانیان است. این شیرینی سنتی که جزو سوغاتی های معروف یزد است، بسیار خوش عطر و خوش طعم است و جزو شیرینی های خشک محسوب می شود. علاوه بر قطاب یزد، قطاب کرمانی نیز معروف است و تنها تفاوت آن با قطاب یزدی در مغز آن است که در قطاب کرمانی به جای بادام از مغز پسته و گردو استفاده می شود.

با نزدیک شدن عید نوروز و دید و بازدید پخت شیرینی های خانگی بسیار دلچسب و لذت بخش می شود. در کنار دیگر شیرینی های خانگی ما به شما پیشنهاد می کنیم این شیرینی قطاب خوشمزه را حتما در عید درست کرده و از مهمانان خود پذیرایی فوق العاده ای داشته باشید.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی قطاب آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این شیرینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این شیرینی قطاب خانگی خوشمزه را درست کنید.

 

ادامه مطلب ...

تعبیر خواب سیب | کامل ترین تعبیر خواب سیب از دید معبران

تعبیر خواب سیب

تعبیر خواب سیب، تعبیر دیدن و خوردن و چیدن و دادن و گرفتن سیب از دیگران و معشوقه در خواب، tabire-khab-sib
دیدن انواع سیب در خواب برای مرد و زن چیست و چه معنانی دارد؟
تعبیر خواب سیب دادن و گرفتن از دیگران، دیدن سیب قرمز، زرد، سبز، پوست کنده، سیب سالم و سفید، سیب ترش و شیرین و دیدن سبد سیب خراب شده + چیدن و خوردن سیب از درخت و دیدن خواب سیب برای زن باردار از نمونه خواب های ما در رابطه با خواب سیب می تواند باشد. در حالت کلی دیدن این میوه دوست داشتنی یعنی سیب در خواب تعبیری بسیار نیکو دارد . خوردن آن نیز در خواب نشانه اتفاق افتادن وقایع خوشایند است . تعابیر سیب سبز و سرخ و زرد و سفید با یکدیگر متفاوت است . به هر حال ما در ادامه این پست بارونک ، کامل ترین تعبیر خواب سیب را از دید معبرین بزرگ تعبیر خواب از جمله یونگ، ابراهیم کرمانی، حضرت دانیال، امام جعفر صادق، حضرت یوسف، منوچهر مطیعی تهرانی، لیلا برایت و محمد بن سیرین آماده کرده ایم و شما در ادامه به راحتی می توانید تعبیر خواب دقیق خود را پیدا کنید . در ادامه با تعبیر دیدن انواع سیب در خواب با وب سایت بارونک همراه باشید .

تعبیر خواب دیدن سیب در خواب

ابراهیم کرمانی در این رابطه می گوید: تعبیر سیب خبری است از یک انسان غایب یا شخصی که از ما دور افتاده است. از دیدگاه حضرت دانیال اگر کسی در خواب سیب ببیند نشانه همت و تلاش او در کارش می باشد مثلا اگر پادشاهی چنین خوابی ببیند تعبیر آن پادشاهی و حکومت است یا اگر تاجری این خواب را مشاهده کند نشانه پیشرفت او در کارش می باشد. به تعبیر معبرین غربی سیب نماد ثروت و مال، تکامل و رسیدن به آرزوهاست. امام جعفر صادق می فرماید دیدن سیب در خواب نشانه همت و تلاش ، مال و ثروت، بیماری، سود و فرزند و فرمانروایی می باشد. حضرت یوسف در این رابطه می گوید اگر کسی در خواب سیب مشاهده کند نشانه این است که بیننده از اطرافیان خود خشنود می شود.

خوردن سیب در خواب چه تعبیری دارد؟

از دیدگاه حضرت دانیال اگر کسی در خواب مشاهده کند که سیب می خورد به همان اندازه ای که خورده است در شغلش تلاش و پشتکار دارد. کارل گوستاو یونگ در این رابطه می گوید : اگر شما خودتان را در حال خوردن سیب دیدید نشانه خوشی و شادی و باروری است. منوچهر مطیعی تهرانی در این رابطه می گوید بعضی از معبران خوردن سیب را مال و ثروت تعبیر کرده اند که نمی تواند درست باشد. از دیدگاه لیلا برایت خوردن سیب در خواب نشانه اتفاق افتادن وقایع خوشایند و خوشحال کننده است.

تعبیر خواب خوردن سیب از روی زمین

آنلی بیتون در این رابطه می گوید : در صورت دیدن این خواب ، دوستان شما با چرب زبانی فریبتان خواهند داد. تعبیر خواب سیب برای زن باردار به گفته معبری دیدن سیب برای زنی که قصد بارداری دارد، نشانه این است که او باردار خواهد شد. حال اگر زن بارداری خواب سیب ببیند نشانه این است که او فرزندی دختری به دنیا می آورد.

تعبیر خواب دیدن سیب بر روی درخت

کارل گوستاو یونگ در این رابطه می گوید: در این حالت سیب نماد دانش و عقل و خرد است و نشانه این است که هدایایی برای آن شخص در راه است . هم چنین تعبیر دیگر آن این است که شما باید به سلامتی خود بیشتر اهمیت بدهید که شاید نیاز باشد به دکتر مراجعه کنید. دیدگاه آنلی بیتون در این رابطه این است که در صورت دیدن سیب بر روی درخت ، هشداری دریافت می کنید و آن هشدار این است که بیش از حد بلند پروازی می کنید. دیدگاه لیلا برایت در این مورد این است که در صورت دیدن این خواب پیشرفتی در کارهایتان حاصل می شود. معبرین غربی می گویند در صورت مشاهده سیب بر روی درخت ، بیننده خواب اوقاتی خواهد داشت که با موفقیت و پیروزی همراه می شود و هم چنین نشانه رسیدن به آرزوهاست.

تعبیر خواب چیدن سیب

محمد بن سیرین در این رابطه می گوید: اگر در خواب مشاهده کنید که سیبی را از درختی می چینید و آن را می خورید بدانید صاحب فرزند دختر می شوید.

تعبیر خواب سیب برای زن باردار

به گفته معبری دیدن سیب برای زنی که قصد بارداری دارد، نشانه این است که او باردار خواهد شد. حال اگر زن بارداری خواب سیب ببیند نشانه این است که او فرزندی دختری به دنیا می آورد. دیدن سیب سفید در خواب نشانه به دنیا آمدن پسر و دیدن سیب قرمز نشانه به دنیا آمدن دختر است.

تعبیر خواب دیدن سیب سبز در خواب

کارل گوستاو یونگ در این مورد می گوید تعبیر خواب دیدن سیب سبز نشانه به وجود آمدن عشقی است که هنوز در حال شکوفه دادن است . دیدگاه محمد بن سیرین در رابطه با سیب سبز ، فرزند می باشد. منوچهر مطیعی تهرانی در این رابطه می گوید: دیدن سیب سبز در خواب بسیار بهتر از سیب سرخ است. هم چنین دیدن سیب سبز در خواب نشانه برکت و نعمت است.

تعبیر خواب دیدن سیب زرد در خواب

دیدگاه محمد بن سیرین در این رابطه این است که دیدن سیب زرد در خواب نشانه سختی و بیماری است.

تعبیر خواب دیدن سیب سفید در خواب

محمد بن سیرین در این رابطه می گوید اگر سیب سفیدی را در خواب مشاهده کردید نشانه سود و منفعت است . هم چنین اگر سیب سفید را به دو قسمت مساوی تقسیم کردید تعبیرش این است که از شریک خود جدا خواهی شد. منوچهر مطیعی تهرانی در رابطه با سیب سفید می گوید: سیب سفید نشانه سود و منفعت است . همچنین سیب سفید نشانه به دنیا آمدن پسر است.

تعبیر خواب دیدن سیب قرمز در خواب

دیدگاه محمد بن سیرین در رابطه با سیب قرمز سود و منفعتی از طرف پادشاه می باشد. منوچهر مطیعی تهرانی در این رابطه می گوید: دیدن سیب قرمز بهتر از سیب سفید و زرد است. او می گوید: سیب قرمز نشانه هیجان و نشاط است. دیدن خواب سیب قرمز نشانه به دنیا آمدن دختر است. دیدگاه آنلی بیتون در این رابطه این است که در صورت دیدن خواب سیب قرمز، حوادث مطلوبی برای بیننده رخ خواهد داد. معبرین غربی نیز در این رابطه می گویند: دیدن سیب قرمز در خواب با شاخ و برگ سبز، تعبیری بسیار فوق العاده دارد.

تعبیر خواب سیب پلاسیده و خراب

از دیدگاه کارل گوستاو یونگ دیدن سیب پلاسیده در خواب نشانه این است که شما دارای هدفی می باشید که هر چه برای آن تلاش می کنید به طور کامل به آن هدف نمی رسید و حتی ممکن است آن هدف برای شما زیان آور باشد. همچنین این خواب نشانه بی خیالی و فراموشی نیز می باشد. دیدگاه آنلی بیتون در این رابطه این است که سیب کرم زده و خراب تعابیر خوبی ندارد. همچنین تعبیرش این است که تلاش هایتان بی فایده خواهد بود و به نتیجه ای نخواهید رسید. لیلا برایت در این رابطه نیز می گوید: دیدن سیب خراب، بیانگر غم و اندوه است. معبرین غربی نیز می گویند اگر در خواب سیب فاسدی مشاهده کردید نشانه خوبی نخواهد داشت.

تعبیر خواب دیدن سیب سالم

دیدگاه منوچهر مطیعی تهرانی در رابطه با سیب سالم، خوابی نیکو است. آنلی بیتون در این رابطه نیز می گوید: سیب سالم نشانه آن است که بیننده خواب دارای اهدافی است که بدون هیچ تردیدی به سمت آن ها گام برمی دارد . تعبیر خواب سیب ترش و شیرین: از دیدگاه ابراهیم کرمانی، سیب ترش نشانه این است که خبر ناخوشایندی به بیننده خواب می رسد اما سیب شیرین نشانه خبری خوش است. منبع : baronak.com/9123-tabire-khab-sib/

طرز تهیه شیرینی زنجبیل

طرز تهیه شیرینی زنجبیل

شیرینی زنجبیل، آموزش کامل طرز تهیه و پخت شیرینی زنجبیل خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله، shirini-zanjabil
دستور پخت شیرینی زنجبیل به روشی خوشمزه و مرحله به مرحله

شیرینی زنجبیل از آن دسته شیرینی هایی می باشد که خیلی راحت و بدون دردسر درست می شود و شما می توانید این شیرینی خوشمزه را برای عید نوروز هم درست کنید. همچنین شما می توانید شیرینی زنجبیل را در کنار چایی به عنوان یک عصرانه عالی هم سرو کنید.

شیرینی زنجبیل شهرهای قزوین، ماکو، خراسان جنوبی و بیرجند در ایران مشهور می باشد و اگر شما این شیرینی را مطابق این دستور شیرینی پزی درست کنید، شیرینی زنجبیل نرم و خوشمزه ای خواهید داشت. برای دیدن سایر آموزش های شیرینی پزی بارونک بر روی طرز تهیه شیرینی خانگی کلیک کنید.

من برای این شیرینی، زنجبیل خیلی کم ریختم و از مهمان های خود با این شیرینی در کنار چایی پذیرایی کردم. جالب است کسی هم متوجه نشد چه نوع شیرینی می باشد. با مواد لازم گفته شده در این آموزش شیرینی پزی، شما می توانید تعداد 50 تا 60 عدد شیرینی زنجبیل درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شیرینی زنجبیل آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم شیرینی زنجبیل را آماده کرده ایم و شما با این آموزش شیرینی پزی به تنهایی در خانه می توانید شیرینی زنجبیل خوشمزه و مجلسی درست کنید.

مواد لازم شیرینی زنجبیل
روغن جامد ۱۲۵ گرم - تقریبا نصف لیوان
پودر قند ۸۰ گرم - نصف لیوان
آرد سفید تقریبا ۲۲۵ گرم - یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
زنجبیل یک قاشق چای خوری
مراحل تهیه و پخت شیرینی زنجبیل

1. برای درست کردن شیرینی زنجبیل در خانه ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. نکته ی دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که من در پخت این شیرینی از نصف روغن قنادی و نصف روغن حیوانی استفاده کردم. البته شما به جای روغن صاف می توانید از روغن جامد هم استفاده کنید. از کره نمی توانید استفاده کنید.

2. برای شروع پودر قند و آرد را الک می کنیم. روغن و پودر قند را در یک کاسه با همزن به مدت سه تا چهار دقیقه هم می زنیم. سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه هم زدن زنجبیل را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.

3. در ادامه آرد را به تدریج و به آرامی اضافه می کنیم و با نوک انگشت خمیر را جمع می کنیم. توجه کنید میزان گفته شده آرد تقریبی است و باید به اندازه ای اضافه کنید تا خمیر چسبندگی نداشته باشد و خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم اگر زیاد بریزید لطافت خمیر از دست می رود.

4. در این مرحله خمیر را به مدت 20 تا 30 دقیقه استراحت می دهیم. پس از استراحت خمیر، آن را بین دو تا کیسه فریزر پهن می کنیم و با استفاده از وردنه آن را به قطر 3 میلی متر باز می کنیم.

5. حالا با استفاده از قالب دلخواه خود، شروع به قالب زدن می کنیم و یکی یکی شیرینی ها را داخل سینی فر می چنیم. بعد از اینکه کار قالب زدن تمام شد، روی شیرینی را با استفاده از مخلوط زرده تخم و زعفران رومال می کنیم. البته من کمی هم خرفه روش ریختم.

6. در این مرحله سینی حاوی شیرینی های زنجبیل را داخل فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد. پس از اینکه از پخت شیرینی ها مطمئن شدیم، سینی را از فر بیرون می آوریم و بعد از اینکه شیرینی ها کمی خنک شد، آن ها را از فر بیرون می آوریم.

7. توجه کنید برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن کنید. امیدواریم از خوردن این شیرینی های زنجبیل خانگی خوشمزه و مجلسی لذت ببرید.

نکات پخت شیرینی های زنجبیل
شیرینی زنجبیل بدون فر

در صورتی که به فر دسترسی نداشتید می توانید این شیرینی را داخل فر دست ساز هم درست کنید. مدت ماندگاری این شیرینی یک ماه می باشد. البته برای این کار باید شیرینی ها را در ظرف درب بسته و در محیط خنک نگهداری کنید.

منبع : baronak.com/9050-shirini-zanjabil/

طرز تهیه کیک سیب و هویج

طرز تهیه کیک سیب و هویج

کیک سیب و هویج، آموزش کامل طرز تهیه و پخت کیک سیب و هویج خوشمزه و مجلسی در منزل، cake sib havij
دستور پخت کیک سیب و هویج و گردو در منزل
کیک سیب و هویج و گردو از کیک های میوه ای خوشمزه و ساده ای است و طرز تهیه آن بسیار ساده است. البته گردوی این کیک کاملا اختیاری است و در صورت تمایل می توانید آن را حذف کنید. به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک سیب و هویج آشنایی ندارید و تا به امروز این کیک خوشمزه را درست کنید پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده این کیک فوق العاده خوشمزه را درست کنید. با این آموزش پخت کیک بارونک، شما به تنهایی در منزل می توانید کیک سیب و هویج و گردوی خوشمزه درست کنید. در ادامه با دستور پخت کیک سیب و هویج با مجله اینترنتی بارونک همراه باشید.
مواد لازم کیک سیب و هویج
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
شکر 1 تا یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
روغن 1 پیمانه
گردو نگینی در صورت تمایل سه چهارم پیمانه
هویج ریز رنده شده 1 و نیم پیمانه
سیب پوست کنده و نگینی شده یک و نیم پیمانه
نکات قبل از پخت کیک سیب و هویج
اگر می خواهید کیک خوش بافت و سبک داشته باشید توصیه می کنم جوش شیرین را حذف نکنید. اما اگر به هر دلیلی منع استفاده جوش شیرین دارید، می توانید به جای آن یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه کنید. یعنی جمعاً دو و نیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر. نکته دیگه ای که باید در پخت این کیک رعایت کنید این است که به هیچ وجه موقع پیمانه کردن سیب و هویج، آن ها را داخل پیمانه فشرده نکنید. قاشق قاشق از سیب و هویج در پیمانه بریزید تا به اندازه گفته شده برسد.
مراحل تهیه و پخت کیک سیب و هویج
1. برای درست کردن کیک سیب و هویج خوشمزه در منزل ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. در صورتی که به فر دسترسی نداشتید می توانید از فر برقی یا توستر استفاده کنید. در این صورت دما را روی 160 درجه سانتی گراد بگذارید. 2. برای شروع آرد + بیکینگ پودر + جوش شیرین + دارچین را در یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و سه بار الک می کنیم. 3. در این مرحله در یک کاسه تخم مرغ + وانیل + شکر را می ریزیم و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود. سپس روغن را اضافه می کنیم و دوباره به مدت یک دقیقه دیگر با همزن هم می زنیم. 4. در ادامه مخلوط آرد و گردو را در صورت تمایل به تدریج و در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک آرام آرام مخلوط می کنیم. در انتها سیب و هویج را اضافه می کنیم و خیلی آرام همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. 5. ما برای این کیک به یک قالب گرد میان تهی 30 سانتی یا گرد 27 سانتی یا مستطیل 20*30 نیاز داریم. پس از اینکه قالب مورد دلخواه خود را آماده کردید، آن را چرب و آرد پاشی بکنید. توجه کنید برای کیک های میوه ای بهتر است برای بهتر پخته شدن مغز کیک از قالب میان تهی استفاده کنید. همچنین دقت کنید اگر از قالبی با سایز کوچکتر استفاده کنید، کیک تان خمیر خواهد شد. 6. حالا مایه آماده شده کیک را داخل قالب می ریزیم و بعد آن را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد. توجه کنید زمان گفته شده کیک تقریبی است و بسته به فر شما ممکن است کم یا زیاد شود. 7. برای اطمینان از پخت کیک، خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو می بریم اگر تمیز بیرون آمد کیک ما به طور کامل پخته است و آماده است. امیدواریم از خوردن این کیک سیب و هویج و دارچین خوشمزه لذت ببرید. منبع : baronak.com/9065-cake-sib-havij/

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

طرز تهیه سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری، آموزش کامل طرز تهیه و پخت سیب زمینی تنوری در خانه، sibzamini tanori
دستور پخت سیب زمینی تنوری مرحله به مرحله

سیب زمینی تنوری از جمله غذاهای خوشمزه و ساده ای است که با سیب زمینی درست می شود. سیب زمینی تنوری را بدون شک همه دوست دارند و امروزه نام آن به عنوان یک غذای ساده در منوی هر رستوران و فست فودی دیده می شود.

درست است سیب زمینی تنوری را باید در تنور پخت اما به دلیل خوشمزه بودن این غذا و همچنین به دلیل اینکه خیلی از ما به تنور دسترسی نداریم برای همین آشپزهای ایرانی دستور پخت سیب زمینی تنوری را در فر، توستر، مایکروفر و حتی قابلمه نوشته اند تا شما بتوانید همچنان این غذای خوشمزه را در برنامه غذای خود داشته باشید.

البته در صورت تمایل با سیب زمینی می توانید غذاهای خوشمزه دیگری نظیر سوفله سیب زمینی، رولت سیب زمینی، کوکو سیب زمینی، املت سیب زمینی، نان سیب زمینی، سالاد سیب زمینی و سیب زمینی سرخ کرده درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سیب زمینی تنوری آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی خانگی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم سیب زمینی تنوری را آماده کرده ایم تا شما با این آموزش ساده آشپزی به راحتی در منزل بتوانید این غذای خوشمزه و عالی را درست کنید.

مواد لازم سیب زمینی تنوری
سیب زمینییک کیلوگرم
روغن زیتوندو تا سه قاشق غذاخوری
فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
پودر پاپریکامقدار کمی
پودر سیرمقدار کمی
آویشنمقدار کمی
پودر پیازمقدار کمی
نمکبه میزان نیاز
مراحل تهیه و پخت سیب زمینی تنوری

1. برای این کار ابتدا پوست سیب زمینی ها را با دست و یا با یک برس به خوبی می شوییم. سپس سیب زمینی ها را به دو یا چهار قسمت مساوی برش می زنیم و بعد آن ها را در یک ظرف آب سرد می ریزیم و صبر می کنیم تا نشاسته اضافی آن ها گرفته شود.

2. پس از چند دقیقه سیب زمینی ها را دو تا سه مرتبه می شوییم و بعد آبکش می کنیم و در یک کاسه می ریزیم. سپس سیب زمینی ها را مزه دار می کنیم. برای این کار مقداری روغن زیتون یا روغن معمولی + کمی فلفل قرمز + پودر پاپریکا + پودر سیر + پودر پیاز + آویشن + نمک اضافه می کنیم و سیب زمینی ها را به خوبی با این مواد آغشته می کنیم. پودر پیاز را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.

3. برای پخت این سیب زمینی ها به یک ظرف که گنجایش داشته باشد نیاز داریم. توجه کنید اگر از ظرف تفلون استفاده می کنید فقط چرب کردن کافی است اما اگر از ظرف یا سینی دیگه ای استفاده می کنید بهتر است برای جلوگیری از چسبیدن سیب زمینی ها به ظرف، کف ظرف خود کاغذ روغنی بیندازید و بعد کاغذ روغنی را هم چرب کنید.

4. پس از آماده کردن ظرف، کف سیب زمینی ها را به صورت یک ردیف می چنیم. توجه کنید بهتر است سیب زمینی ها را حتما در یک ردیف بچینید تا خوب و کامل پخته شوند. نیازی به فویل کردن نیست. حالا ظرف سیب زمینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پخته شوند. توجه کنید بسته به نوع فر شما زمان پخت از یک ساعت تا یک و نیم ساعت متفاوت می باشد. برای گرم کردن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید.

5. بهتر است سیب زمینی ها را چند وقت یک بار تست کنید و هر وقت یک طرف شان پخته شد، طرف دیگر آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی پخته و برشته شود.

6. بعد از پخت کامل سیب زمینی ها آن ها را از فر بیرون می آوریم و با مقداری جعفری ساطوری خرد شده و کمی پنیر پارمزان روی آن ها می پاشیم و با سس قرمز یا  سس مایونز و یا هر سس دیگری که دوست داشته باشید سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سیب زمینی های تنوری خوشمزه و رستورانی لذت ببرید.

نکات پخت سیب زمینی تنوری

نوع سیب زمینی

برای اینکه سیب زمینی تنوری خوشمزه و خوش طعمی داشته باشیم بهتر است سیب زمینی هایی که پوست یکنواخت و سالمی دارند انتخاب کنید. همچنین پیشنهاد می کنم مثل من پوست سیب زمینی ها را نگیرید. چون که پوست سیب زمینی برشتگی و طعم خاصی در زمان پخت به سیب زمینی می دهد. البته در صورتی که مایل به این کار نباشید می توانید پوست سیب زمینی ها را بگیرید.

پخت کامل سیب زمینی ها

توجه کنید برای پخت کامل سیب زمینی ها می توانید آن ها را قبل از مزه دار کردن به مدت 3 دقیقه داخل آب در حال جوش بیندازید و بعد آن ها را آبکش و مزه دار کنید. ولی معمولا نیازی به این کار نیست و اگر برش های شما زیاد ضخیم نباشد، سیب زمینی ها به خوبی در فر می پزند و برشته می شوند.

پخت سیب زمینی تنوری در فر برقی یا توستر

اگر به هر دلیلی به فر دسترسی نداشته باشید، می توانید سیب زمینی ها را در فر برقی یا توستر بپزید. برای این کار دما را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

منبع : baronak.com/9015-sibzamini-tanori/