شیرینی لقمه ای از شیرینی های خوشمزه و فوق العاده ای است که به شیرینی لقمه ای ترکیه ای معروف است. کسانی دوست دارند از مهمانان خود با دسر و شیرینی های خانگی، پذیرایی کنند، می توانند این شیرینی ساده را به راحتی و آسانی در منزل درست کنند. شیرینی لقمه ای مانند شیرینی کشمشی، لطیفه و دیگر شیرینی های خوشمزه بسیار پرطرفدار و عالی است.
به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی لقمه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش انواع شیرینی خوشمزه بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این شیرینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده شیرینی پزی، به راحتی در منزل این شیرینی لقمه ای خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم برای شیرینی لقمه ای | |
---|---|
کره | 150 گرم |
روغن مایع | نصف استکان |
پودر شکر | 1 استکان |
آرد سمولینا | نصف استکان |
آرد فندق | 1 استکان |
آرد | سه و نیم لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
مواد لازم شربت شیرینی لقمه ای | |
---|---|
شکر | 3 لیوان |
آب | سه و نیم لیوان |
لیمو | 1 برش |
1. برای درست کردن شیرینی لقمه ای، اول از هر چیز شربت آن را آماده می کنیم. برای این کار، آب و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد.
2. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و به جوش آمد، اجازه می دهیم تا حدود 10 دقیقه بجوشد و قوام بیاید. در چند دقیقه آخر، 1 برش لیمو به شربت اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.
3. حالا برای درست کردن شیرینی، در یک ظرف مناسب، تخم مرغ ها را با چنگال می زنیم تا کمی باز شود. بعد به ترتیب کره آب شده، روغن، پودر شکر، بکینگ پودر، آرد فندق و آرد سمولینا را هم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
4. در ادامه هم آرد را به تدریج به مواد می ریزیم و به آرامی با همزن دستی یا برقی هم می زنیم تا خمیر شیرینی کاملا مخلوط و یکدست شود.
5. حالا از خمیر در اندازه های یکسان برمی داریم و به شکل تخم مرغ درمی آوریم. بعد روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و با چنگال روی آنها را طرح می زنیم.
6. وقتی همه شیرینی ها را آماده کردیم، آنها را در سینی فر می چینیم و در داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده بود، قرار می دهیم. زمان پخت شیرینی ها بسته به دمای فر متفاوت است. تقریبا زمانی که روی شیرینی ها طلایی شوند، شیرینی ها کاملا پخته شده است.
7. بعد از پخت، شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و شربت خنک شده را روی شیرینی های داغ می ریزیم و پشت و روی آن را به شربت آغشته می کنیم. برای تزیین شیرینی ها هم مقداری پودر پسته روی آنها می ریزیم.
8. شیرینی های لقمه ای خوشمزه را در ظرف می چینیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شیرینی لقمه ای خوشمزه لذت ببرید.
منبع : baronak.com/8652-shirini-logmei/
کرمفیل همان طور که از نامش مشخص است به عنوان کرم میانی خوشمزه برای وسط انواع کیک، نان، کاپ و ... استفاده می شود. امروزه کرمفیل در انواع طعم های مختلف نظر کرمفیل کراملی؛ نسکافه ای، شکلاتی، شیری، عسلی، نارگیلی و وانیلی در بازار موجود است و شما با توجه به سلیقه و ذائقه خود می توانید یکی از این طعم را انتخاب کنید و استفاده کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردم کرمفیل آشنایی ندارید، ما در این آموزش خانگی شیرینی پزی سایت بارونک، دستور پخت و مواد لازم کرمفیل را آماده کرده ایم و شما با این آموزش آشپزی به تنهایی می توانید کرمفیل خوشمزه و مجلسی به صورت مرحله به مرحله در منزل درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کرمفیل با سایت سرگرمی بارونک همراه باشید.
مواد لازم کرمفیل وانیلی | |
---|---|
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
شیر | یک و دوم سوم پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
نشاسته ذرت | یک چهارم پیمانه سر پر |
کره سرد | 30 گرم قطعه قطعه شده |
عصاره وانیل برای مرحله آخر | نصف قاشق چایخوری یا وانیل پودری یک چهارم قاشق چایخوری |
1. برای درست کردن کرمفیل خوشمزه ابتدا در یک ظرف مناسب 3 عدد زرده تخم مرغ + یک چهارم قاشق چایخوری وانیل + یک چهارم پیمانه شکر را باهم مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود.
2. سپس یک چهارم پیمانه نشاسته ذرت را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا موادمان یکدست شود.
3. حالا در یک شیر جوش مقدار شیر گفته شده را با یک چهارم پیمانه شکر باقی مانده روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا شکر به خوبی در شیر حل شود.
4. وقتی که شیر از اطراف شروع به جوشیدن کرد، از روی حرارت برمی داریم و نیمی از آن را به تدریج به مواد زرده اضافه می کنیم و به صورت سریع و مداوم هم می زنیم تا زرده نبندد.
5. در ادامه زرده رقیق شده با شیر را به مابقی شیر داخل شیرجوش برمی گردانیم و بعد روی حرارت قرار می دهیم و هم می زنیم تا غلیظ شود. وقتی شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت برمی داریم.
6. در ادامه یک چهارم قاشق چایخوری وانیل پودری یا اسانس وانیل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برمی داریم. سپس کره سرد قطعه قطعه شده را به تدریج اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره جذب کرم شود. بعد از جذب شدن کره خواهید دید کرم کاملا براق و یکدست و لطیف شده است.
7. در این مرحله بهتر است کرم آماده شده را یک بار صاف کنید. سپس روی کرم را با کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا کرم کاملا سرد شده و آماده مصرف شود. امیدواریم این آموزش طرز تهیه کرمفیل مورد رضایت تان قرار گرفته باشد.
کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای
در صورتی که مایل باشید کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای درست کنید می توانید با اضافه کردن پودر کاکائو یا نسکافه به این آموزش آشپزی، کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای درست کنید.
نحوه نگهداری کرمفیل
توجه کنید کرمفیل های خانگی نسبت به کرمفیل های صنعتی به دلیل تازه بودن خوشمزه تر هستند ولی کرمفیل های خانگی را برعکس کرمفیل های صنعتی باید پس از درست کردن استفاده کنید و نهایتاً شما می توانید آن را تا دو سه روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع : baronak.com/8640-cremfil/
هات چاکلت یا همان شکلات داغ یکی از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار کافی شاپی است که طعم خاص و متفاوتی دارد. با نزدیک شدن فصل سرما، بدون شک نوشیدن یک فنجان نوشیدنی داغ و خوشمزه بسیار لذت بخش خواهد بود. اما برای کسانی که رفتن به کافی شاپ و پرداخت هزینه های بالا برایشان سخت است، درست کردن این نوشیدنی داغ در منزل پیشنهاد فوق العاده خوبی است.
شما می توانید هات چاکلت را به صورت سریع با پودر آماده درست کنید. اما ما میخواهیم آموزش کامل طرز تهیه هات چاکلت را به صورت کامل در منزل به شما یاد بدهیم تا بتوانید به آسانی در منزل هات جاکلت درست کنید.
به هر حال اگر با طرز تهیه نوشیدنی هات چاکلت آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه نوشیدنی های بارونک، مواد لازم و دستور تهیه این نوشیدنی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این هات چاکلت خوشمزه کافی شاپی را مرحله به مرحله درست کنید. در ادامه با دستور تهیه هات چاکلت با پرتال بارونک همراه باشید.
مواد لازم هات چاکلت | |
---|---|
شیر | ۳ فنجان |
شکلات دارک | ۱۶۰ گرم |
شکلات شیری | ۱۶۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
1. برای درست کردن هات چاکلت خوشمزه، ابتدا در یک ظرف شیر جوش، شیر و خامه را خوب مخلوط می کنیم.
2. سپس به آن مقداری پودر کاکائو، وانیل و شکلات اضافه می کنیم و بعد شیر جوش را روی حرارت متوسط می گذاریم.
3. حالا صبر می کنیم تا شکلات ها در مخلوط شیر و خامه حل شوند و مواد به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بماند و آماده شود.
4. بعد از 10 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم و هات چاکلت آماده شده را در ماگ ریخته و به صورت گرم میل می کنیم.
5. در صورت تمایل می توانید روی هات چاکلت کمی پودر دارچین یا شکلات بریزید که بسیار خوش عطر و خوش طعم می شود. امیدواریم از نوشیدن این هات چاکلت خوشمزه و عالی لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ کاراملی دو رنگ | |
---|---|
شیر | 4 لیوان |
نشاسته | 4 قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | 1 پاکت |
شکر | 1 لیوان |
وانیل | 1 پاکت 5 گرم |
شکلات تلخ | 1 بسته 80 گرمی |
شکلات چیپسی برای روی دسر | به میزان دلخواه |
کیک کرمدار شکلاتی یکی دیگر از کیک های خوشمزه و مجلسی می باشد و این نوع کیک، از ترکیب کیک شکلاتی با کرمفیل درست می شود و بهترین پیشنهاد برای کسانی است که مثل من عاشق شکلات هستند.
شما می توانید کیک کرم دار را به دو صورت وانیلی و شکلاتی درست کنید. من قبلا طرز تهیه کیک کرم دار وانیلی را در این پست نوشته ام و امروز هم تصمیم گرفتم طرز تهیه کیک کرم دار شکلاتی را با کرمفیل به شما یاد بدهم.
به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک کرم دار شکلاتی آشنایی ندارید، ما در این آموزش ساده کیک پزی بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک کرم دار شکلاتی را آماده کرده ام و شما با این آموزش ساده آشپزی به تنهایی می توانید کیک کرم دار شکلاتی خوشمزه و مجلسی درست کنید.
در ادامه با طرز تهیه و درست کردن کیک کرم دار شکلاتی با سایت اینترنتی بارونک همراه باشید.
مواد لازم کیک کرم دار شکلاتی | |
---|---|
آرد | یک پیمانه کامل و سه چهارم پیمانه |
کاکائو | یک چهارم پیمانه |
بیکینگ پودر | دو قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
شکر | دو سوم پیمانه |
ماست | سه چهارم پیمانه غلیظ |
روغن مایع | سه چهارم پیمانه |
1. برای درست کردن کیک کرم دار شکلاتی ابتدا مقدار آرد گفته شده را با یک پیمانه کاکائو و 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و بعد آن را 3 بار الک می کنیم.
2. سپس در یک ظرف مناسب 3 عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چایخ وری وانیل و دو سوم پیمانه شکر مخلوط می کنیم و با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا سبک و روشن شود.
3. بعد سه چهارم پیمانه ماست غلیظ و سه چهارم پیمانه روغن مایه اضافه می کنیم و در حد اینکه مواد باهم مخلوط شوند، هم می زنیم. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج و در حالی که مخلوط را هم می زنیم اضافه می کنیم.
4. هم اکنون مایه کیک ما آماده است. ما برای این کیک به قالب 25 سانتی نیاز داریم. پس از آماده کردن قالب، کاغذ روغنی می اندازیم و کمی چرب می کنیم و بعد مواد کیک را داخل قالب می ریزیم.
5. سپس کرمفیل را روی مواد کیک می ریزیم و قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 60 می گذاریم تا بپزد. توجه کنید کرمفیل ریخته شده روی کیک در زمان پخت، وسط کیک فرو می رود.
6. پس از اینکه از پخت کیک کرم دار شکلاتی خودمان مطمئن شدیم، قالب را از فر بیرون می آوریم و پس از کمی خنک شدن آن را بر روی سینی برمی گردانیم. برای تزیین هم دوباره می توانید روی کیک را با کرمفیل مثل من تزیین کنید. امیدواریم از خوردن این کیک کرم دار شکلاتی لذت ببرید.
منبع : baronak.com/8593-creamy-chocolate-cake/