مواد لازم خوراک اسفناج و سیب زمینی | |
---|---|
سیب زمینی آب پز شده | 5 عدد |
اسفناج | 400 گرم |
گوشت چرخ کرده | چند قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و قرمز | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
پنیر کاشار یا پنیر پیتزا | به میزان لازم |
کیک کرم دار از کیک های خوشمزه و بی نظیری است که به راحتی و بدون دردسر می توان آن را در منزل تهیه کرد. کیک کرمدار را می توان هم در فر درست کرد و هم در تابه رژیمی یا حتی تابه معمولی درست کرد.
این کیک بسیار خوشمزه و خوش طعم است، هم ظاهر زیبایی دارد که هر کسی را وادار می کند تا یک بار طعم بی نظیر آن را بچشد. کسانی که عاشق درست کردن کیک و دسر هستند این کیک پیشنهاد خوبی است.
به هر حال اگر با طرز تهیه کیک کرم دار آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه انواع کیک بارونک، مواد لازم و دستور تهیه کیک کرم دار را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این کیک کرمدار تابه ای را مرحله به مرحله درست کنیم.
مواد لازم برای کیک کرمدار | |
---|---|
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | یک و نیم لیوان |
آب جوش | نصف لیوان |
روغن | نصف لیوان |
شکر | دو سوم لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه کرم | |
---|---|
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 4 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 لیوان |
شکر | پنج قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
1. برای درست کردن کیک کرم دار خوشمزه، ابتدا باید کرم کیک را آماده کنیم. حالا برای درست کردن کرم، در یک قابلمه کوچک شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و یک دقیقه با چنگال می زنیم. بعد یک سوم از شیر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
2. سپس آرد را الک کرده و به مخلوط بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم. در آخر بقیه شیر را به مواد اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا کرم غلظت پیدا کند.وقتی کرم ما غلیظ شد، پودر کاکائو را روی کرم الک می کنیم و خوب هم می زنیم. آنقدر هم می زنیم تا تقریبا مانند ماست غلیظ شود. بعد حرارت را خاموش می کنیم و مقدار کمی وانیل در کرم می ریزیم و صبر می کنیم تا کرم ما کاملا خنک شود.
3. حالا برای تهیه کیک، در یک ظرف تخم مرغ، شکر و وانیل را دو دقیقه با همزن می زنیم، بعد کم کم آب جوش را اضافه کرده و با همزن می زنیم. توجه داشته باشید که آب جوش را یک جا داخل مواد نریزید، چون ممکن است در اثر آبجوش تخم مرغ بپزد.
4. وقتی که آب جوش را در چند مرحله اضافه کردید، حدود 4 دقیقه باهمزن می زنیم و بعد روغن و زعفران را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در آخر مخلوط آرد، بکینگ پودر و نمک را الک می کنیم و به مواد کیک اضافه می کنیم.
5. در انتها کف و دور قالب را خوب چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم و یکدست می کنیم. بعد کرم سرد شده را داخل قیف می ریزیم و به صورت نواری روی کیک می ریزیم.
6. برای پختن کیک در فر، فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ در جه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود، بعد قالب کیک را به مدت چهل دقیقه در فر می گذاریم تا پخته و آماده شود. بعد از پخته شدن کیک آن را از فر در می آوریم و بعد خنک شدن برش می زنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک کرم دار خوشمزه لذت ببرید.
برای پختن کیک کرمدار تابه ای روی گاز، مایه کیک و کرم را مانند روش بالا در تابه رژیمی می ریزیم. بعد روی شعله گاز یک شعله پخش کن می گذاریم و تابه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم.
درب تابه را می بندیم و حرارت را ملایم می کنیم تا کیک به آرامی پخته شود. اما اگر با تابه معمولی درست می کنید، روی تابه یک دم کنی بگذارید و به مدت چهل دقیقه روی حرارت کم قرار می دهیم تا پخته شود.
منبع : baronak.com/8572-cake-caramdar/
مواد لازم براونی شکلاتی | |
---|---|
شکلات تلخ | 200 گرم شکلات تلخ 85 درصد |
کره گیاهی | 200 گرم |
شکر | 2 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
آرد | 3 پیمانه |
پودر کاکائو | یک چهارم |
بیکینک پودر | یک دوم قاشق چایخوری |
نمک | یک هشتم قاشق چایخوری |
مواد لازم کیک اسفنجی شکلاتی | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد |
آرد | 120 گرم - 1 پیمانه سرخالی |
پودر کاکائو | 40 گرم - یک سوم پیمانه |
نشاسته ذرت | 40 گرم - تقریبا یک چهارم پیمانه + یک هشتم پیمانه |
شکر | 200 گرم - سه چهارم پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
آب گرم | یک سوم پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
پودر تارتار | یک چهارم قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
آش کدو حلوایی یا همان قلیه کدو حلوایی جزو غذاهای خوشمزه و عالی است و همانند سوپ کدو حلوایی با کدو حلوایی و حبوبات تهیه می شود. آش کدو حلوایی یزدی از غذاهای معروف و اصیل استان یزد می باشد و مخصوص فصل سرد زمستان است.
این آش خوشمزه را در برخی از مناطق دیگر هم با روش ها و حبوبات و مواد مختلفی درست می کنند. از جمله آش کدو حلوایی اصفهانی، گیلانی، قمی و یزدی.
همچنین شما می توانید با کدو حلوایی، یک کیک خوشمزه بنام کیک کدو حلوایی و یا حتی دسر کدو حلوایی هم به آسانی در منزل درست کنید.
جالب است بدانید در استان گیلان در کنار آش ها و غذاهای ترش و خشمزه فراوان، آش کدو حلوایی را با شکر و به صورت شیرین هم سرو می کنند.
به هر حال اگر با طرز تهیه آش کدو حلوایی آشنایی ندارید، ما در این آموزش ساده آشپزی بارونک، مواد لازم و دستور تهیه آش کدو را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی بارونک، به راحتی در منزل این آش کدو حلوایی را مرحله به مرحله درست کنید.
مواد لازم آش کدو حلوایی | |
---|---|
کدو حلوایی | ۱ عدد کوچک |
لوبیا قرمز | سه چهارم پیمانه |
ماش | سه چهارم پیمانه |
برنج نیم دانه | یک سوم پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
زعفران دم کرده | یک چهارم قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
زیره و دارچین | به میزان لازم |
زیتون یا کنجد | به میزان لازم |
گردو و بادام | به میزان لازم |
1. برای درست کردن آش کدو حلوایی خوشمزه، ابتدا لوبیا قرمز و ماش را از چند ساعت قبل جداگانه با مقداری آب خیس می کنیم. در این فاصله کدو حلوایی را پوست می گیریم و به قطعات کوچک خرد می کنیم.
2. کدو های خرد شده را با یک لیوان آب در قابلمه ای می ریزیم و نیم ساعتی روی حرارت می گذاریم تا بپزد. برای پخت کدو حلوایی زیاد آب نمیریزیم ، چون خود کدو روی حرارت آب می اندازد.
3. حالا لوبیا قرمز و ماش را که از قبل خیس کرده بودیم، هر کدام را جداگانه می پزیم و آبکش می کنیم تا آب تیره آن بریزد. وقتی که کدو حلوایی پخته شد، آن را خوب میکس می کنیم تا پوره شود.
4. سپس در یک قابلمه مناسب لوبیا و ماش پخته شده را به کدو حلوایی پوره شده اضافه می کنیم و برنج را هم می ریزیم تا پخته شود.
5. در ادامه در یک تابه پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. مقداری هم نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، گردو و بادام را هم به پیاز داغ اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا همه مواد مخلوط شود.
6. وقتی برنج آش پخته شد، پیاز داغ آماده شده را به همراه زعفران به قابلمه آش می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا آش به مدت 20 دقیقه دم بکشد. بعد حرارت را خاموش می کنیم.
7. آش پخته شده را در ظرف می کشیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این آش کدو حلوایی خوشمزه لذت ببرید.
منبع : baronak.com/8281-ash-kado-halvayi/