سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

طرز تهیه سالاد کرفس و گشنیز

طرز تهیه سالاد کرفس و گشنیز

سالاد کرفس و گشنیز، طرز تهیه و درست کردن سالاد کرفس و گشنیز خوشمزه و مجلسی در منزل، salad-karafs-va-geshniz
سالاد کرفس خوشمزه و مجلسی با گشنیز و پیازچه و فلفل دلمه ای

سالاد کرفس و گشنیز یکی از سالاد های خوشمزه و سالم می باشد و با مواد مختلفی درست می شود. من قبلا در بارونک دستور طرز تهیه سالاد کرفس با تن ماهی و سیب زمینی را نوشتم و امروز هم در این پست بارونک، طرز تهیه نوعی سالاد کرفس خوشمزه با گشنیز و پیازچه و فلفل قرمز را آماده کرده ایم که این سالاد هم بسیار خوشمزه است و پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده این سالاد خوشمزه را به این روش درست کنید.

در ادامه طرز تهیه و مواد لازم سالاد کرفس با گشنیز را برای شما آماده کرده ایم و شما به وسیله این دستور آشپزی جدید آماده شده می توانید سالاد کرفس و گشنیز خوشمزه و عالی در منزل برای مهمان ها و یا خانواده خود درست کنید.

مواد لازم سالاد کرفس
کرفس خرد شده ٥ لیوان
- گشنیز خرد شده سه چهارم لیوان
پیازچه خرد شده یک عدد
- فلفل قرمز خرد شده نصف یک عدد
آبلیموی تازه 4 قاشق غذاخوری
سرکه سیب یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه سالاد کرفس و گشنیز

1. برای درست کردن این سالاد خوشمزه، ابتدا ساقه و برگ های کرفس را به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. همچنین برگ گشنیز و پیازچه و فلفل قرمز را به صورت ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

2. حالا تمام مواد خرد شده را در یک ظرف باهم مخلوط می کنیم. برای سس هم آبلیمو + سرکه سیب + روغن زیتون را باهم مخلوط می کنیم تا سس یکدستی داشته باشیم.

3. در این مرحله سس آماده شده را روی سالاد می ریزیم و مواد سالاد را زیر و رو می کنیم تا تمامی مواد به سس آغشته شوند. حالا سالاد کرفس آماده شده را در ظرفی که برای سرو سالاد انتخاب کردیم می ریزیم و بعدش آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد کرفس و گشنیز خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.

طرز تهیه سمبوسه به صورت خوشمزه در منزل

طرز تهیه سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله, آموزش درست کردن سمبوسه سیب زمینی در منزل، sambose
دستور پخت سمبوسه سیب زمینی خوشمزه آبادانی اصل

سمبوسه سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذی است که تهیه آن بسیار آسان و سریع می باشد. سمبوسه از غذاهای معروف و پر طرفدار جنوب مخصوصا استان خوزستان است که امروزه در همه جای ایران محبوبیت خاصی دارد.

اگر راهی سفر به شهرهای جنوبی کشور شدید ، پیشنهاد می کنیم از مغازه های این شهرها سمبوسه را خریداری کنید و برای یکبار هم که شده طعم و مزه سمبوسه را امتحان کنید. البته می توان در منزل هم سمبوسه خوشمزه و فوق العاده ای را درست کرد.

همان طور که می دانید سمبوسه سیب زمینی جزو معروف ترین سمبوسه ها می باشد اما امروزه سمبوسه را با دستورات آشپزی مختلفی درست می کنند. از جمله: سمبوسه پیتزایی، سمبوسه گوشت، سمبوسه مرغ و سمبوسه سبزیجات...

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن سمبوسه سیب زمینی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید در منزل این سمبوسه خوشمزه و جنوبی را درست کنید.

مواد لازم سمبوسه 50 عدد
سیب زمینی ۷ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد بزرگ
جعفری ساطوری یک و نیم قاشق
تره ساطوری یک و نیم قاشق
گشنیز ساطوری یک و نیم قاشق
نان لواش 50 عدد
نمک به میزان دلخواه
فلفل قرمز به میزان دلخواه
ادویه کاری به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت سمبوسه

1. برای شروع پخت، ابتدا سیب زمینی ها را در یک قابلمه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا سیب زمینی ها آبپز شوند. بعد از اینکه سیب زمینی ها به خوبی پخت، پوستشان را می گیریم. بعد یه کاسه بزرگ برمی داریم و سیب زمینی ها را داخل کاسه کامل له می کنیم.

2. سپس پیاز را نگینی خرد می کنیم و در یک تابه با کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و بعد نمک، فلفل و ادویه ها را اضافه می کنیم و کمی هم تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

3. حالا سیب زمینی له شده را به تابه پیاز می ریزیم و کمی هم می زنیم تا سیب زمینی طعم ادویه ها را به خود بگیرد. بعد سبزی های ساطوری شده را هم اضافه می کنیم و خوب همه مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. بلافاصله حرارت را خاموش می کنیم و مواد را کنار می گذاریم تا خنک شوند.

4. در پایان نان لواش ها را به اندازه طول و عرض 6 و 8 سانتی متری برش می زنیم. بعد به اندازه دو قاشق از مواد را در قسمت بالای نان می گذاریم و نان را به شکل زاویه 90 درجه تا می کنیم و به همین ترتیب همه نان را می پیچیم تا به شکل یک مثلث در بیاید.

5. همه سمبوسه ها را به همین ترتیب آماده می کنیم. بعد از اینکه تمام شد، سمبوسه ها را در روغن داغ شناور سرخ می کنیم. دقت کنید سمبوسه ها را زود زود بر گردانید تا کاملا دو طرف آنها سرخ شود. بعد از سرخ شدن، سمبوسه ها را روی سبد آبکش قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

6. سمبوسه های پخته شده را به صورت گرم و با توجه به ذائقه خود با سس تند یا شیرین سرو نمایید. امیدواریم از خوردن این سمبوسه خوشمزه و عالی لذت ببرید.

طرز تهیه آلبالو پلو در منزل

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو، طرز تهیه و پخت آلبالو پلو شیرازی خوشمزه و مجلسی با فیله و ران مرغ در منزل به صورت خانگی، آموزش درست کردن آلبالو پلو برای 2 و 4 نفر، albaloo-polo
دستور پخت آلبالو پلو خوشمزه و مجلسی با فیله مرغ

آلبالو پلو با مرغ یکی از پلوهای خوشمزه و خوش طعمی است که اصالت آن مربوط به شهر شیراز است. با توجه به فصلی بودن آلبالو، آلبالو پلو در فصل تابستان بسیار پر رونق می باشد اما کسانی که طرفدار این پلوی خوشمزه و پر طرفدار هستند می توانند آلبالو را فریزر کنند و در فصل های دیگر سال هم درست کنند. آلبالو پلو را می توان با گوشت چرخ کرده قلقلی شده هم درست کرد.

به هر حال اگر با طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه آلبالو پلو را به صورت کامل آماده کرده ایم، تا شما با این آموزش آشپزی ساده بتوانید به راحتی در منزل این آلبالو پلوی خوشمزه و مجلسی را درست کنید.

توجه کنید مقدار مواد گفته شده در این آموزش آشپزی برای چهار نفر می باشد. در صورتی که می خواهید برای دو نفر آلبالو پلو درست کنید از نصف مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

مواد لازم آلبالو پلو 4 نفر
برنج ۴ پیمانه
آلبالو نیم کیلو
شکر به میزان لازم
سینه یا فیله مرغ ۲ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد
روغن به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
خلال پسته برای تزئین
مراحل تهیه و پخت آلبالو پلو

1. برای درست کردن آلبالو پلو، ابتدا برنج را یک ساعت قبل با آب و نمک خیس می کنیم، بعد آلبالوها رو می شوییم و هسته آنها را درمی آوریم. سپس شکر را روی آلبالو ها می پاشیم و در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید و ده دقیقه بجوشد. توجه کنید شکر را با توجه به ذائقه خود می توانید کم یا زیاد کنید.

2. بعد از اینکه ده دقیقه جوشید، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم تا رنگ آلبالو ها تیره نشود. سپس آلبالوها را از صافی رد می کنیم و شربتش را دوباره روی حرارت قرار می گذاریم تا کمی بجوشد و غلیظ شود. بعد از غلیظ شدن از روی حرارت برمی داریم.

3. حالا در یک ظرف دیگرسینه ی مرغ را تکه تکه می کنیم و یک عدد پیاز را داخلش رنده می کنیم و در یک قابلمه کوچک با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. وقتی کامل تفت خورد، یک فنجان آب، مقداری نمک و زعفران دم کرده به تکه های مرغ اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم تا مرغ کاملا مغزپخت شود و آب آن تمام شود.

4. در ادامه برنج را در آب جوش می ریزیم و بعد از چند دقیقه جوشیدن آبکش می کنیم، سپس کمی روغن در قابلمه می ریزیم و به سلیقه خود کف قابلمه ته دیگ سیب زمینی یا نان می گذاریم. بعد برنج آبکش شده، آلبالو و تکه های مرغ پخته را به صورت لایه لایه از هر کدام در قابلمه می ریزیم. بهتر است مقداری از آلبالوها و مرغ را برای تزئین نگه داریم.

5. بعد از اینکه مواد را در قابلمه ریختیم، مقدار کمی روغن و دو قاشق از شربت غلیظ شده را روی برنج می ریزیم و دمکنی و درب قابلمه را می گذاریم، حرارت را کم می کنیم تا برنج دم بکشد.

6. بعد از اینکه آلبالو پلو به خوبی دم کشید، آن را در دیس می کشیم و با برنج زعفرانی، برنجی که با شربت آلبالو صورتی شده و تکه های مرغ و خلال پسته تزئین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این آلبالو پلوی خوشمزه لذت ببرید.

دانلود آهنگ جدید عشقم باش کی به جز تو حرفاش این عشقو تو دلم کاشت

دانلود آهنگ جدید عشقم باش کی به جز تو حرفاش این عشقو تو دلم کاشت از مجید یلان

دانلود آهنگ جدید عشقم باش کی به جز تو حرفاش این عشقو تو دلم کاشت از مجید یلان

دانلود آهنگ جدید مجید یلان بنام عشقم باش از ترنج موزیک

Download  Music Majid Yalan – Eshgham Bash

شعر و ملودی : علی آریا , تنظیم و میکس و مستر : فربد فروغی

برای دانلود آهنگ عشقم باش کی به جز تو حرفاش این عشقو تو دلم کاشت به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید مجید یلان بنام عشقم باش :

تو نگات خواستنیه

بس که دوست داشتنیه

هر کسی وا میمونه

کل دنیا میدونه

کل دنیا میدونه

تو نگات کشته منو

♫♫♫♫♫

نفسات کشته منو

کل دنیام خودتی

اونی که می خوام خودتی

اونی که می خوام خودتی

عشقم باش کی به جز تو حرفاش

این عشقو تو دلم کاشت

♫♫♫♫♫

کی به جز تو دوستم داشت عشقم

باش ضربان دلی که

روتو حساسه دیگه

که به هیچکی نمیگه عشقم

♫♫♫♫♫

عشقت از سرم زیاد

آخ چقدر دلم می خواد

باشی همرام… باشی همرام

شونه‌هات بهشتمه

هرچی هم بگم کمه

♫♫♫♫♫

تو رو می خوام

تورو می خوام

تورو می خوام

دانلود آهنگ جدید مجید یلان بنام عشقم باش کی به جز تو حرفاش این عشقو تو دلم کاشت

طرز تهیه شربت بهار نارنج

طرز تهیه شربت بهار نارنج

شربت بهار نارنج ، طرز تهیه و درست کردن شربت بهار نارنج خانگی خوشمزه با گل و شکوفه بهار نارنج خشک شده در منزل، sharbat-bahar-narenj
دستور تهیه شربت بهار نارنج خانگی خوشمزه با عرف و مربای بهار نارنج

شربت بهار نارنج از نوشیدنی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و خواص زیادی دارد. بهار نارنج شکوفه و گل درخت نارنج می باشد و در فصل بهار به بازار می آید.

بهار نارنج خواص بسیار زیادی دارد و مهم ترین خواص آن آرامش دهنده اعصاب می باشد. ناگفته نماند بهار نارنج طعم تلخی دارد و برای همین باید موقع درست کردن مربا یا شربت بهار نارنج تلخی آن را به روشی که در ادامه می گوییم از بین ببرید.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن شربت بهار نارنج آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی جدید بارونک، مواد لازم و طرز تهیه شربت بهار نارنج را به دو روش آماده کرده ایم که شما در ادامه با این آموزش آشپزی می توانید شربت بهار نارنج خوشمزه و عالی درست کنید.

مواد لازم شربت بهار نارنج
عرق بهار نارنج ۲ پیمانه
شکر  ۵ پیمانه
آب ۳ پیمانه
آبلیمو یک قاشق سوپ‌ خوری
مراحل تهیه شربت بهار نارنج

1. برای درست کردن این شربت خوشمزه، ابتدا شکر، آب، عرق بهار نارنج را در یک قابلمه باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.

2. در این مرحله باید صبر کنیم تا شربت بجوشد و به قوام بیاید. توجه کنید 10 دقیقه قبل از به قوام رسیدن کامل شربت، آبلیمو را اضافه می کنیم و بعدش به مدت 10 دقیقه صبر می کنیم تا شربت بجوشد و به قوام مطلبوب برسد. 3. بعد از اینکه شربت به قوام رسید، آن را از روی حرارت برمی داریم و بعد از خنک شدن سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این شربت بهار نارنج خوشمزه لذت ببرید.

در این روش باید ابتدا مربای بهار نارنج را درست کنیم و بعد از شهد آن، شربت بهار نارنج درست می کنیم.
مواد لازم مربای بهار نارنج
بهار نارنج ۴ لیوان
شکر ۳ لیوان
آب ۳ لیوان
آبلیمو ۲ قاشق‌ غذاخوری
پودر هل  سبز  نصف قاشق مرباخوری
مراحل تهیه مربای بهار نارنج

1. در این روش ابتدا مربایی از بهار نارنج درست می کنیم و بعدش از شهد مربا به عنوان شربت استفاده می کنیم. برای درست کردن مربا، ابتدا بهار نارنج را برگ برگ می کنیم و پس از اینکه برگ ها را کامل شستیم، داخل قابلمه می ریزیم و مقداری آب هم اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بجوشد.

2. بعد از اینکه آب جوشید و چند باری قل زد، آن را ابکشی می کنیم و با آب سرد به خوبی می شوییم. بهتر است این مرحله را دو بار پشت سر هم انجام بدهید تا تلخی بهار نارنج از بین برود.

3. حالا داخل قابلمه آب سرد می ریزیم و بهار نارنج آبکشی را اضافه می کنیم و شکر را هم لا به لای بهار نارنج ها می پاشیم و بعدش در قابلمه را می پوشانیم و به مدت 12 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

4. پس از 12 ساعت قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. پس از اینکه به جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا مربا به آرامی و با حرارت ملایم بجوشید و به غلظت مطلوب برسد.

5. در انتهای پخت مقداری آبلیمو و پودر هل سبز به شربت اضافه می کنیم و بعد از چند بار قل زدن، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا شربت به طور کامل خنک شود.

6. پس از اینکه شربت به طور کامل خنک شد، می توانیم آن را هم به عنوان مربا استفاده کنیم و هم از شهد آن شربت درست کنیم. البته برای این کار بهتر است آب بیشتری استفاده کنید تا شهد مربا بیشتر باشد. امیدواریم از خوردن مربا و شربت بهار نارنج خوشمزه لذت ببرید.