سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ با روشی متفاوت

طرز تهیه سالاد قارچ

سالاد قارچ و مرغ خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله , سالاد قارچ با سس مایونز مخصوص
دستور تهیه سالاد قارچ و مرغ مرحله به مرحله

سالاد قارچ و مرغ جزو سالاد های خوشمزه و پرطرفدار است. با اینکه سالاد یک نوع پیش غذا محسوب می شود، اما سالاد قارچ و مرغ بخاطر داشتن مرغ، قارچ و ذرت بسیار مقوی می باشد و می توان آن را برای یک وعده غذایی سبک هم سرو کرد.

امروزه برخی از بانوان خوش سلیفه ایرانی با قارچ غذاهای متنوع و خوشمزه زیادی از جمله قارچ سوخاری، سوپ قارچ، خورش قارچ، املت قارچ و ... درست می کنند. سالاد قارچ و مرغ مانند سالاد الویه از جمله سالاد های خوشمزه ای است که همه افراد در همه سنین آن را دوست دارند.

به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این سالاد خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم سالاد قارچ و مرغ
سینه مرغ 1 عدد
پیاز  2 عدد
آب مرغ  3 قاشق غذاخوری
قارچ  نیم کیلو
فلفل دلمه ای 4 عدد
کنسرو ذرت  4 قاشق غذاخوری
سس مایونز  به مقدار لازم
نمک  به مقدار لازم
زرشک برای تزئین به میزان لازم
مراحل تهیه سالاد قارچ و مرغ

1. برای درست کردن سالاد قارچ و مرغ، ابتدا سینه مرغ را در قابلمه ای همراه با آب روی حرارت می گذاریم تا خوب بپزد. برای مزه دار کردن مرغ، یک عدد پیاز راخلالی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

2. بعد از اینکه مرغ کاملا پخته شد، صبر می کنیم تا خنک شود. بعد با چاقو یا قیچی آشپزخانه مرغ را به تکه های کوچک خرد می کنیم. می توانید مرغ را با دست به صورت ریش ریش هم خرد کنید.

3. سپس قارچ ها را تمیز می شوییم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به مدت 10 دقیقه همراه با آب در قابلمه ای می ریزیم تا قارچ ها بپزد و نرم شود، بعد آبکش می کنیم.

4. در ادامه اگر از کنسرو ذرت استفاده می کنیم، ابتدا آن را 20 دقیقه در آب جوش می جوشانیم، بعد استفاده می کنیم. سپس فلفل دلمه ای ها را هم به شکل خلالی یا نگینی بزرگ خرد می کنیم.

5. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و فلفل دلمه ای ها را کامل در روغن تفت می دهیم. بعد از تفت دادن فلفل، قارچ آبپز شده، ذرت و مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به مقدار لازم نمک می ریزیم و همه ی مواد را کامل هم می زنیم و حدود 10 دقیقه تفت می دهیم.

6. در ادامه به مقدار لازم سس مایونز را همراه با آب مرغ مخلوط می کنیم و به سالاد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا همه ی مواد به سس آغشته شود.

7. در انتها برای درست کردن پیاز داغ و زرشک ابتدا یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن در تابه سرخ می کنیم تا طلایی شود. بعد مقداری زرشک به پیاز داغ می ریزیم و 2 دقیقه تفت می دهیم تا زرشک ها هم سرخ بشود.

8. حالا سالاد آماده شده را در دیس می کشیم و با پیاز داغ و زرشک تزیین می کنیم و سالاد را در یخچال می گذاریم تا خنک شود، بعد از خنک شدن سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد قارچ و مرغ خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/6403-salad-garch/

طرز تهیه کوفته سیخی

طرز تهیه کوفته سیخی

کوفته سیخی ، طرز تهیه و پخت کوفته سیخی به روشی خوشمزه با گوشت قرمز در منزل ، koofteh-sikhi
دستور تهیه کوفته سیخی به روشی خوشمزه در منزل

کوفته ها از غذاهای خوشمزه و سنتی می باشد و امروزه آن را در انواع مختلف درست می کنند. برای مثال کوفته سیخی یکی از این نوع کوفته ها می باشد و با موادی همچون گوشت قرمز، تخم مرغ، پیاز و ... درست می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه کوفته سیخی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوفته سیخی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این کوفته خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم کوفته سیخی
گوشت قرمز چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
تخم مرغ  ۱ عدد
جعفری خرد شده  4 قاشق غذاخوری
پیاز  ۱ عدد
آرد  3 الی 4 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت کوفته سیخی

1. برای شروع پخت، ابتدا پیاز را داخل یک کاسه بزرگ رنده می کنیم. سپس گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد، جعفری خرد شده و به اندازه لازم نمک و پودر فلفل به پیاز رنده شده اضافه می کنیم.

2. همه مواد بالا را خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود. سپس از مواد به دست آمده، کوفته های کوچکی درست می کنیم. کوفته ها تقریبا به اندازه تخم مرغ باشد.

3. وقتی همه کوفته ها تمام شد، آنها را به سیخ های چوبی می زنیم. سپس داخل تابه مقداری روغن می ریزیم، وقتی روغن داغ شد، سیخ کوفته ها را در ماهی تابه قرار می دهیم و دربش را می گذاریم تا کوفته ها با حرارت ملایم بپزد.

4. بعد از اینکه یک طرف کوفته ها سرخ شد، طرف دیگر را بر می گردانیم تا همه جای کوفته ها خوب سرخ شود. در انتها که کوفته ها پخته شد، در ظرف مناسبی می کشیم و با سیب زمینی سرخ شده و سس تزیین می کنیم.

مواد لازم سس کوفته سیخی
گوجه فرنگی  ۳ عدد
پیاز  2 عدد
سیر 3 حبه
فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد
روغن  ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری
پودر شکر  نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه سس

1. برای درست کردن سس، فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن در تابه تفت می دهیم. بعد گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم و همراه با یک قاشق رب به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.

2. حالا نصف استکان آب و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر شکر را هم به سس اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سس به جوش بیاید. وقتی سس کاملا جوشید و جا افتاد از روی حرارت برمی داریم.

تهیه کوفته سیخی در اجاق یا منقل

برای کباب کردن کوفته ها روی منقل یا اجاق گاز، به اندازه کافی ذغال را در منقل داغ می کنیم و و کوفته ها را روی منقل قرار می دهیم تا سرخ و پخته شود. کوفته ها را زود زود برمی گردانیم تا یک طرف آن نسوزد.

نکات درست کردن کوفته سیخی

اگر کوفته ها را روی اجاق یا منقل می پزید از سیخ فلزی استفاده کنید، ولی اگر در ماهی تابه سرخ می کنید سیخ چوبی بهتر است.

طرز تهیه دسر خربزه

طرز تهیه دسر خربزه

دسر خربزه ، طرز تهیه دسر خربزه خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، deseret-kharboze
دستور تهیه دسر خربزه خوشمزه مرحله به مرحله در خانه

دسر خربزه جزو دسرهای خوشمزه، ساده و متفاوتی است که به راحتی در منزل قابل تهیه است. با رسیدن فصل تابستان و روزهای گرم و طولانی، درست کردن یک دسر خوشمزه با میوه های تابستانی بسیار لذت بخش می باشد. از جمله دسر خربزه، دسر آلبالو و...

خربزه از جمله میوه های شیرین، آبدار و پرطرفداری است که علاوه بر این که طبع گرمی دارد، دارای ویتامین C و هم چنین مقدار زیادی پتاسیم است. برای دیدن سایر آموزش های سایت بارونک در مورد انواع دسر اینجا کلیک کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه دسر خربزه آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ساده بارونک، مواد لازم و طرز تهیه دسر خربزه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این دسر خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم دسر خربزه 4 نفر
خربزه متوسط  ۱ عدد
شکر  یک دوم لیوان
نشاسته  ۴ قاشق غذاخوری
گلاب  به مقدار لازم
مراحل تهیه دسر خربزه

1. برای درست کردن دسر خربزه، ابتدا پوست خربزه را می گیریم و مکعبی خرد می کنیم. بعد داخل مخلوط کن می ریزیم.

2. سپس شکر، گلاب و نشاسته را هم داخل مخلوط کن اضافه می کنیم و چند بار میکس می کنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط و یک دست شود.

3. حالا دسر میکس شده را داخل قابلمه کوچکی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و با حرارت ملایم تا جایی که کمی سفت شود، می پزیم.

4. وقتی که دسر ما به اندازه کافی سفت شد، از روی حرارت برمی داریم و صبر می کنیم تا خنک شود.

5. بعد از سرد شدن دسر، آن را با تکه های خربزه یا خلال بادام یا پسته تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این دسر خربزه خوشمزه لذت ببرید.

نکات درست کردن دسر خربزه

به جای گلاب می توانید از چند قطره آبلیمو، وانیل و یا برگ نعنا استفاده کنید.

منبع : baronak.com/6362-deseret-kharboze/

طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری ، طرز تهیه و درست کردن قارچ سوخاری خوشمزه و مجلسی پنیری در خونه، gharch-sokhari
دستور پخت قارچ سوخاری خوشمزه و مخصوص در خانه

قارچ سوخاری یک نوع پیش غذای پرطرفدار و فوق العاده خوشمزه است. امروزه قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده در رستوران ها و فست فوت ها یک پیش غذای نوین و معروف محسوب می شود.

قارچ سوخاری به روش های مختلفی درست می شود. ما در این آموزش، قارچ سوخاری خانگی در تابه و فر را آماده کرده ایم.

به هر حال اگر با طرز تهیه قارچ سوخاری آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه قارچ سوخاری را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این قارچ سوخاری خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم قارچ سوخاری
قارچ ۱۰ عدد
آرد سفید  ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت  ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر  یک سوم قاشق مرباخوری
نمک یک سوم قاشق مرباخوری
آرد سوخاری  به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت قارچ سوخاری

1. برای درست کردن قارچ سوخاری، ابتدا قارچ ها را تمیز می کنیم و سیاهی آنها را می گیریم. توجه داشته باشید که مهمترین نکته در تهیه قارچ سوخاری این است که قارچ نباید خیس باشد و آب داشته باشد، چون قارچ سوخاری ها آبکی می شود و کیفیت لازم را ندارد.

2. پس به همین خاطر، قارچ ها را با دستمال مرطوب پاک می کنیم و بعد سیاهی آنها را با چاقو برمی داریم، اگر هم احساس می کنید با پاک کردن تمیز نمی شود، قارچ ها را یکی یکی زیر آب می گیریم و بلافاصله سریع با دستمال خشک می کنیم.

3. سپس یک کاسه بزرگ برمی داریم و آرد، نشاسته ذرت، نمک و بیکینگ پودر را توی کاسه می ریزیم و مخلوط می کنیم. بعد کمی هم آب اضافه می کنیم، به اندازه ای که مواد به حالت ماست در بیاید.

4. قارچ ها را یکی یکی داخل کاسه می اندازیم و همه جای قارچ ها را به مواد آغشته می کنیم و بعد از کاسه درمی آوریم و در آرد سوخاری می غلتانیم.

5. در ادامه داخل یک تابه کوچک و گود مقدار زیادی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود. بعد قارچ های آغشته به مواد و آرد را یکی یکی در روغن سرخ می کنیم.

6. قارچ ها را داخل تابه زود زود برمی گردانیم تا نسوزد و همه جای آن سرخ شود. حرارت را هم خیلی کم می کنیم تا قارچ ها کاملا مغز پخت شود.

7. در انتها قارچ های سرخ شده را در ظرف می چینیم و با سس کچاپ یا هر سس دیگر که دوست داشتید تزیین می کنیم. امیدواریم از خوردن این قارچ سوخاری خوشمزه لذت ببرید.

قارچ سوخاری در فر

برای تهیه قارچ سوخاری در فر، قارچ ها را بعد از اینکه در مواد داخل کاسه و آرد سوخاری غلتاندیم، داخل سینی می چینیم و در فر گرم شده با دمای 365 درجه قرار می دهیم. وقتی قارچ ها طلایی و قهوه ای شد، از فر در می آوریم.

نکات درست کردن قارچ سوخاری

در تهیه قارچ سوخاری به جای نشاسته ذرت، آرد ذرت هم می توان استفاده کرد. آرد ذرت زرد رنگ و نشاسته ذرت سفید رنگ است.