سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

طرز تهیه سالاد ترکیه ای

طرز تهیه سالاد ترکیه ای

سالاد ترکیه ای ، طرز تهیه و درست کردن سالاد ترکیه ای خوشمزه و مجلسی در منزلبرای 4 تا 5 نفر ، salad turkiyeyi
طرز تهیه سالاد ترکی خوشمزه و مخصوص در منزل

سالاد ترکیه ای جزو سالادهای خوشمزه و لذیذی است که با کمی تفاوت تقریبا شبیه سالاد فصل می باشد. سالاد ترکی یا همان سالاد ترکیه ای با انواع سبزیجات خوشمزه درست می شود.

همانطور که می دانید سالادها را همراه با غذا سرو می کنند، اما برخی افراد از نوعی سالادها بنام سالاد رژیمی عنوان یک وعده شام سبک نیز استفاده می کنند. به همین منظور درست کردن یک سالاد خوشمزه و مقوی از انواع سبزیجات می تواند بسیار ضروری و لذت بخش باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه سالاد ترکیه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سالاد ترکی را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این سالاد خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم سالاد ترکیه ای
کاهو سالادی  1 عدد
خیار بزرگ  1 عدد
گوجه فرنگی  2 عدد
فلفل دلمه‌ای سبز  2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز  2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز کوچک  1 عدد
سیر 1 حبه
آبلیمو  3 قاشق غذاخوری
نمک  1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون  2 قاشق غذاخوری
برگ نعنا خرد شده 6 تا 8 عدد
برگ جعفری خرد شده یک سوم پیمانه
سماق یک قاشق چایخوری
پنیر فتا و زیتون سیاه برای تزیین به میزان دلخواه
مراحل تهیه سالاد ترکی

1. برای درست کردن سالاد ترکی، ابتدا کاهو، گوجه، خیار و فلفل دلمه ای ها را می شوییم و صبر می کنیم آب آنها خشک شود. سپس در یک کاسه بزرگ کاهو را خیلی ریز خرد می کنیم.

2. سپس گوجه و خیار را هم به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاهو اضافه کنید. می ‌توانید تخم‌ های خیار و گوجه را جدا کنید.

3. در ادامه فلفل دلمه‌ ای ها را خالی می کنیم و به شکل خلالی نازک خرد می کنیم. پیاز قرمز را هم از وسط نصف می کنیم و آن را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم.

4. حالا برای تهیه سس سالاد، 1 حبه سیر را پوست می کنیم و آن را با پشت چاقو کاملاً خرد و له می کنیم. بعد آب یک عدد لیمو ترش بزرگ را می گیریم و به سیر اضافه می کنیم.

5. نمک، فلفل، روغن زیتون، سماق و نعنا و جعفری خرد شده را هم به سس اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم.

6. در آخر، سس تهیه شده را روی سالاد می ریزیم و سالاد را خوب هم می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند. برای تزیین سالاد ترکی، پنیر فتا را هم به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و روی سالاد ترکی را با تکه ‌های پنیر و چند عدد زیتون تزیین می کنیم.

طرز تهیه شیرینی دست پیچ خرمایی

طرز تهیه شیرینی دست پیچ خرمایی

شیرینی دست پیچ خرمایی ، طرز و درست کردن شیرینی دست پیچ خرمایی خوشمزه در منزل به صورت خانگی
دستور پخت شیرینی دست پیچ خرما در منزل

شیرینی دست پیچ خرمایی جزو شیرینی های خوشمزه و عالی است و نوع جدیدی برای درست کردن یک شیرینی خوشمزه با خرما و گردو است. این شیرینی خرمایی به خاطر خرما و گردو بسیار مقوی است و برای یک میان وعده مقوی و ماه رمضان مناسب است.

به هرحال اگر با طرز تهیه شیرینی خرمایی آشنایی ندارید، ما در این آموزش شیرینی پزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه شیرینی خرمایی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این شیرینی خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید و برای پذیرایی از مهمان های خود آن را سرو کنید.

مواد لازم خمیر شیرینی دست پیچ خرمایی
آرد 2 و نیم پیمانه
تخم مرغ  1 عدد
کره  50 گرم
بیکینگ پودر  1 قاشق چای خوری
وانیل  یک چهارم قاشق چای خوری
شیر  8 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده  2 قاشق غذاخوری
 
مواد میانی شیرینی دست پیچ خرمایی
خرما  20 عدد
گردو  12 عدد
کنجد  3 قاشق غذاخوری
پودر هل  1 قاشق مرباخوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
گلاب  1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
مراحل تهیه شیرینی دست پیچ خرمایی

1. برای مواد میانی شیرینی، ابتدا خرما و گردو را داخل مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم. بعد کنجد، پودر هل و دارچین را هم به مخلوط گردو و خرما اضافه می کنیم و کنار می گذاریم. در صورت تمایل می توانید یک قاشق گلاب هم اضافه کنید.

2. در ادامه برای تهیه خمیر، ابتدا در یک ظرف کره را آب می کنیم، بعد تخم مرغ، وانیل و زعفران را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم.

3. در یک ظرف دیگر، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مواد خمیراضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. بعد خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر می گذاریم و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.

4. بعد از نیم ساعت، خمیر را از یخچال خارج می کنیم و روی سطح صاف به قطر 2 میلی متر با وردنه باز می کنیم و به شکلهای دلخواه برش می زنیم.

5. در انتها از مواد میانی به اندازه یک خرما برمی داریم و داخل خمیرهای برش خورده قرار می دهیم و به شکل دلخواه می پیچیم.

6. شیرینی های دست پیچ آماده شده را در سینی فر می چینیم و داخل فر با دمای 175 درجه که از قبل گرم شده، به مدت 20 تا 25 دقیقه می گذاریم تا بپزد.

نکات درست کردن شیرینی دست پیچ خرمایی

توجه کنید برای این شیرینی، خمیر را با تخم مرغ رومال نمی کنیم، چون سفت می شود و بعد از پخت می توانید روی آن عسل یا شیره بمالید و یا حتی با حلوا تزیین کنید.

منبع : baronak.com/6609-dast-pich-khorma/

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

کوفته تبریزی ، طرز تهیه و پخت کوفته تبریزی خوشمزه و مجلسی در منزل برای 2 تا 4 نفر ، koofteh tabrizi
دستور پخت کوفته تبریزی خوشمزه و مخصوص در منزل

کوفته تبریزی یکی از جمله کوفته های خوشمزه و لذیذ است و بسیار معروف و پرطرفدار می باشد. کوفته تبریزی همانطور که از اسمش پیداست اصلالتش متعلق به شهر تبریز است اما به دلیل اینکه این کوفته بسیار خوشمزه می باشد، امروزه در بیشتر مناطق ایران درست می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه کوفته تبریزی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوفته تبریزی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با آین آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این کوفته خوشمزه را برای 4 تا 5 نفر درست کنید.

توجه کنید در صورتی که می خواهید برای 10 یا 20 نفر کوفته تبریزی درست کنید، می توانید از 2 برابر یا 3 برابر مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

مواد لازم کوفته تبریزی
گوشت چرخ کرده  500 گرم
لپه  1 لیوان
برنج  1 لیوان
پیاز  2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سبزی کوفته  1 لیوان
نمک و زردچوبه  به میزان لازم
فلفل  به میزان لازم
گردو  10 عدد
زرشک و کشمش خیس شده هر کدام 2 قاشق
رب گوجه فرنگی  2 قاشق غذاخوری
مراحل تهیه و درست کردن کوفته تبریزی

1. برای شروع ابتدا لپه را از شب قبل خیس می کنیم و روز بعد در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم، تا بپزد. فقط دقت کنید که لپه نباید زیاد پخته شود، چون باعث وا رفتن کوفته می شود. بعد از پخته شدن لپه، آن را در چرخ گوشت یا غذاساز می ریزیم یا با گوشت کوب می کوبیم.

2. سپس برنج را هم با مقداری آب می ریزیم و آبکش می کنیم و بعد کمی آن را می کوبیم. نیازی نیست زیاد له شود. پیاز را هم با رنده درشت رنده می کنیم و آبش را می گیریم. در ادامه در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا گوشت چسبنده شود.

3. سپس لپه، برنج و تخم مرغ را هم به مواد کوفته اضافه کرده و دوباره برای 15 الی 20 دقیقه خوب ورز می دهیم تا مواد کاملا منسجم و یکدست شود. در انتها سبزی کوفته را اضافه می کنیم و ورز می دهیم.

4. حالا از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال برمی داریم و وسط آن را گردو، زرشک و کشمش می گذاریم و سپس کوفته را می بندیم. دستمان را مرطوب می کنیم و کوفته را محکم می کنیم تا موقع پخت وا نرود.

5. همه کوفته ها را به همین ترتیب درست می کنیم و داخل یک سینی می چینیم و حدود 30 الی 40 دقیقه در یخچال می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد.

6. در این فاصله، در قابلمه مورد نظر یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و با مقدار زیادی روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز طلایی شد، مقدار کمی نمک، زردچوبه و رب اضافه می کنیم و 2 یا 3 لیوان آب می ریزیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. می توانید مقداری گوجه پوره شده هم اضافه کنید.

7. وقتی آب قابلمه به جوش آمد، کوفته ها را یکی یکی و به آرامی در قابلمه می اندازیم و در قابلمه را می گذاریم تا کوفته ها با حرارت ملایم بپزد. در طول پخت گاهی در قابلمه را باز می کنیم و کوفته ها را تکان می دهیم تا همه جای کوفته ها بپزد. حدود یک ساعت زمان برای پختن کوفته ها کافی است.

8. وقتی کوفته ها پخته شد، در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم. اگر دوست داشتید می توانید آب کوفته را هم با نان تافتون یا ... میل کنید. امیدواریم از خوردن این کوفته تبریزی اصیل و خوشمزه لذت ببرید.

نکات پخت کوفته تبریزی
سبزی کوفته تبریزی

سبزی کوفته شامل تره و مرزه هست که البته مقدار تره باید دو برابر مرزه باشد. در صورت تمایل می توانید سبزی آماده کوفته تبریزی را از سبزی فروشی های معتبر تهیه کنید.

علت وا رفتن کوفته

گوشت کوفته هم باید بدون چربی باشد. چون چرب بودن گوشت باعث وا رفتن کوفته می شود.

اگر موقع ورز دادن گوشت، مواد شل بود، می توانید 1 قاشق آرد نخودچی اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود، 1 عدد تخم مرغ می زنیم.

طرز تهیه خورش گوجه سبز

طرز تهیه خورش گوجه سبز

دستور تهیه خوشت گوجه سبز خوشمزه مرحله به مرحله

خورش گوجه سبز جزو خورشت های خوشمزه و لذیذی است که به خاطر داشتن گوجه سبز طعم ترش و ملسی دارد و نیاز به چاشنی ندارد. خورش گوجه سبز را می توان هم با گوشت قرمز گوساله یا گوسفند و هم با گوشت مرغ درست کرد. همچنین برخی افراد این خورش را با بادمجان هم درست می کنند.

همانطور که می دانید، خورش گوجه سبز مازندرانی بسیار معروف است و شما می توانید با این آموزش ساده یک خورشت مازندرانی عالی و خوشمزه را درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه خورشت گوجه سبز آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه خورش گوجه سبز را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این خورشت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله برای 4 تا 5 نفر درست کنید.
مواد لازم خورش گوجه سبز
گوشت خورشتی 400 گرم
گوجه سبز 10 تا 15 عدد
نعنا 100 گرم
جعفری 400 گرم
روغن به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
مراحل تهیه و پخت خورشت گوجه سبز

1. برای درست کردن خورش گوجه سبز، ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در قابلمه کوچک با مقداری روغن تفت می دهیم‌.

2. وقتی پیاز کمی نرم شد، گوشت را افزوده و تفت می دهیم‌ تا حدی که رنگ ‌گوشت عوض شود. بعداز تفت دادن گوشت، مقداری زردچوبه و فلفل به گوشت می زنیم و 2 الی ۳ لیوان آب می ریزیم تا خوب بپزد.

3. در این فاصله که گوشت می پزد، نعنا و جعفری را پاک کرده و خیلی ریز خرد می کنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و سبزی خرد شده را بعد از شستن، در تابه تفت می دهیم تا سرخ شود.

4. بعد از نیم ساعت که گوشت نیم پز شد، سبزی سرخ شده را به قابلمه گوشت اضافه می کنیم و مقداری هم نمک می ریزیم، درش را می گذاریم تا خورشت به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزد و به خوبی جا بیفتد.

5. در اواخر پخت، گوجه سبزهای شسته شده را هم به خورشت اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم خورشت جا بیفتد. برای تزیین و خوشمزه تر شدن خورشت، می توانید مقداری نعنا داغ آماده کرده و در آخر به خورشت اضافه کنید.

6. بعد ازاینکه خورشت به خوبی پخته شد، آن را در ظرف مناسب می ریزیم و همراه با برنج آبکش یا کته سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت گوجه سبز خوشمزه لذت ببرید.
نکات پخت خورشت گوجه سبز

گوجه سبزها را یک ربع تا بیست دقیقه آخر به خورشت اضافه می کنیم، چون اگر زودتر بریزیم له می شود. در صورت تمایل می توانید تعداد گوجه سبزها را کم یا زیاد کنید.

با توجه به اینکه فصل گوجه سبز بهار و تابستان است، می توانید گوجه ها را در فریزر بگذارید و برای زمستان فریز کنید تا در زمستان هم این خورشت خوشمزه را درست کنید.

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس قارچ

سس قارچ ، طرز تهیه و درست کردن سس قارچ خامه ای خوشمزه و مخصوص در منزل ، sos-garch
دستور تهیه سس خامه ای خوشمزه در منزل مرحله به مرحله

سس قارچ جزو سس های خوشمزه و پرطرفداری است که به خاطر داشتن قارچ و خامه عطر و طعم فوق العاده ای دارد. سس قارچ را می توان به عنوان یک چاشنی فوق العاده خوشمزه همراه انواع غذاها سرو کرد. از جمله انواع ساندویچ، پاستا، مرغ استیک، سیب زمینی سرخ کرده و انواع غذاهای گوشتی

به هر حال اگر با طرز تهیه سس قارچ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ساده بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سس قارچ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این سس خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم سس قارچ
قارچ ۳۰۰ گرم
پیاز  ۲ عدد
شیر یک و نیم لیوان
ماست چکیده یا خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
خامه‏ غلیظ و خیلی سفت  ۳۰۰ گرم
پودر سیر  1 قاشق مرباخوری
آبلیمو  2 قاشق غذاخوری
کره 150 گرم
آویشن به دلخواه 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه سس قارچ

1. برای درست کردن سس قارچ، ابتدا در یک ظرف مقداری آبلیمو، نمک و آب می ریزیم و قارچ ها را به شکل درشت خرد می کنیم و حدود 20 الی 30 دقیقه در ظرف آبلیمو قرار می دهیم تا رنگ قارچ ها سفید شود.

2. در این فاصله پیاز را در یک تابه رنده می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا آب آن تبخیر شود. سپس کره را به آن اضافه می کنیم و پیاز را خوب سرخ می کنیم تا طلایی شود.

3. سپس قارچ ها را از آبلیمو در می آوریم و با آب می شوییم و بعد به تابه پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب قارچ ها کشیده شود.

4. بعد ماست و نصف خامه را داخل مخلوط کن می ریزیم و میکس میکنیم تا کمی یکنواخت شود. برای آنکه مخلوط ماست و خامه کمی شل شود، کمی به آن شیر اضافه می کنیم. سپس مخلوط قارچ و پیاز تفت داده شده را هم به مخلوط کن اضافه کرده و دوباره میکس می کنیم.

5. در انتها به میزان لازم نمک، فلفل، پودر سیر و سایر ادویه دلخواه را به سس اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس کاملا یکدست شود.

6. حالا یک قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم و سس قارچ را داخل آن می ریزیم و پس از اینکه گرم شد، آویشن و باقی مانده خامه را به سس اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم. وقتی سس غلیظ شد، قبل از اینکه بجوشد، حرارت را خاموش می کنیم.

نکات

نکته بسیار بسیار مهم در طبخ این سس، حرارت است. دقت کنید که در زمان اضافه کردن خامه سس نجوشد و فقط باید داغ باشد، جوشیدن سس موجب بریده شدن خامه خواهد شد و سس خراب می شود.

اضافه کردن پودر سیر اختیاری است. می توانید به جای آن از سیر یا موسیر یا پودر موسیر استفاده کنید یا آن را حذف کنید.

منبع : baronak.com/6504-sos-garch/