سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

طرز تهیه املت سیب زمینی

طرز تهیه املت سیب زمینی

املت سیب زمینی, طرز تهیه و پخت املت سیب زمینی خوشمزه و مجلسی در منزل برای 2 و 3 نفر ، omelet-sibzamini
طرز تهیه املت سیب زمینی پیتزایی خوشمزه مرحله به مرحله

املت سیب زمینی پیتزایی یک غذای خوشمزه و کم خرج است و درست کردن آن بسیار آسان و سریع می باشد. املت سیب زمینی را علاوه بر وعده نهار و شام، می توان به عنوان صبحانه یا عصرانه خوشمزه سرو کرد.

برای تنوع بیشتر املت سیب زمینی را می توان با قارچ یا گوشت چرخ کرده هم درست کرد. علاوه بر این شما می توانید با سیب زمینی غذاهای متفاوت دیگری نظیر کوکو سیب زمینی، نان سیب زمینی، سیب زمینی بامیه ای و سوپ سیب زمینی درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه املت سیب زمینی پیتزایی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه املت سیب زمینی پیتزایی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این املت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله برای 3 نفر درست کنید.

توجه کنید مقدار مواد لازم گفته شده برای 2 تا 3 نفر کافی است. اما اگر می خواهید برای 6 یا 9 نفر این املت خوشمزه را درست کنید، می توانید از 2 یا 3 برابر مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

مواد لازم املت سیب زمینی پیتزایی 3 نفر
سیب زمینی ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آب  ۲ قاشق غذا خوری
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
روغن  به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت املت سیب زمینی پیتزایی

1. برای شروع، ابتدا سیب زمینی ها را پوست می کنیم و خلالی خرد می کنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن داغ می کنیم و سیب زمینی ها را در تابه سرخ می کنیم. مقداری نمک و زرد چوبه هم می زنیم تا سیب زمینی ها خوش رنگ شود. بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شد، کمی سس کچاپ به آنها می زنیم.

2. در مرحله بعد تخم مرغ ها را توی یک کاسه می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و 2 قاشق غذاخوری آب اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شود.

3. حالا مایه تخم مرغ را روی سیب زمینی های سرخ شده می ریزیم و کامل در تابه پخش می کنیم. بعد پنیر پیتزا را روی املت می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا با حرارت کم، پنیر آب شود و تخم مرغ ها بپزد. حتما حرارت را کم کنید تا املت نسوزد و سفت نشود.

4. بعد از چند دقیقه که املت سیب زمینی پیتزایی ما آماده شد، آن را در ظرف می کشیم و با کمی سس تزیین می کنیم و به همراه سبزی سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این املت سیب زمینی پیتزایی خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.

طرز تهیه رشته پلو به صورت خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه رشته پلو

طرز تهیه و پخت رشته پلو با گوشت قلقلی به صورت خوشمزه و مجلسی در منزل برای 4 نفر, reshteh polo
دستور پخت رشته پلو خانگی خوشمزه با با گوشت قلقلی

رشته پلو با گوشت قلقلی یکی از پلوهای اصیل و سنتی ایرانیان است که از قدیم تا به امروز طرفداران زیادی دارد. رشته پلو را می توان در انواع مختلف و متنوع درست کرد. مثلا رشته پلو با گوشت قلقلی، رشته پلو با مرغ، رشته پلو با گوشت چرخ کرده و رشته پلوی بدون گوشت...رشته پلو را به توجه به ذائقه خود می توانید با خرما و کشمش تزیین کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی آشنایی ندارید، ما در این آموزش ساده آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی را به صورت مرحله به مرحله برای 4 نفر آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این رشته پلوی خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم رشته پلو با گوشت قلقلی
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز  2 عدد
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه به میزان لازم
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت رشته پلو با گوشت قلقلی

1. برای شروع، ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری آب ولرم به مدت 3 الی 4 ساعت خیس می کنیم. سپس برای درست کردن کوفته قلقلی ها، در یک ظرف یک عدد پیاز بزرگ را خیلی ریز رنده می کنیم و آّبش را می گیریم. بعد گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک، زردچوبه و فلفل را هم به پیاز اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. حتما با دست ورز می دهیم که کوفته ها موقع سرخ کردن ترک برندارند.

2. بعد از اینکه مواد گوشت را خوب ورز دادیم، از مواد گوشت به اندازه یک قاشق برمی داریم و کوفته های کوچکی درست می کنیم. بعد در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و داغ می کنیم و کوفته قلقلی ها را روی حرارت ملایم در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

3. سپس در تابه دیگر مقداری روغن می ریزیم و یک عدد پیاز خلالی خرد شده را سرخ می کنیم و کمی هم نمک و زرد چوبه می زنیم تا پیاز طلایی شود. در آخر کشمش را به پیاز اضافه می کنیم و خیلی کم تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و این را هم کنار می گذاریم.

4. حالا برنج خیس شده را در قابلمه آب جوش می ریزیم و مقداری هم نمک می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج روی حرارت بالا بجوشد و پخته شود. وقتی که برنج پخته شد، 2 الی 3 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، ۳۰۰ گرم رشته ی پلویی را به قابلمه برنج اضافه می کنیم. توجه داشته باشید رشته حدود 3 دقیقه بپزه کافی است.

5. حالا برنج و رشته را آبکش می کنیم و کف قابلمه را ته دیگ نان یا سیب زمینی می چینیم و سپس از مخلوط برنج و رشته و پیاز داغ و کشمش را به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم .می توانید ما بین برنج مقداری ادویه پلوی بزنید. ( پودر دارچین، پودر تخم شنیبلیه، پودر آویشن)

6. در انتها دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم و قابلمه را به مدت 30 الی 40 دقیقه روی گاز با حرارت خیلی کم می گذاریم تا دم بکشد. بعد از اینکه دم کشید کره یا روغن را با حرارت کم داغ می کنیم و روی برنج می ریزیم و چند دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم.

7. برای تزیین رشته پلو با گوشت قلقلی، هسته چند عدد خرما را در می آوریم و در روغن با حرارت کم سرخ می کنیم. فقط مواظب باشید چون خرما خیلی زود میسوزد.

8. حالا که رشته پلوی ما دم کشید، آن را در دیس می کشیم و با خرمای سرخ شده تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این رشته پلو با گوشت قلقلی خوشمزه و عالی لذت ببرید.

نکات پخت رشته پلو با گوشت قلقلی
نوع رشته

اگر از رشته خانگی استفاده می کنید، حتما رشته را بدون روغن در تابه سرخ کنید و بعدا استفاده کنید. توجه کنید رشته خانگی را قبل از اینکه به برنج اضافه کنید حتما با آب سرد خوب بشورید. توجه داشته باشید رشته بازاری شستن و سرخ کردن نمی خواهد.

رشته پلو زعفرانی

در صورت تمایل می توانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده کنید طعمش عالی می شود.

طرز تهیه بستنی نسکافه ای

طرز تهیه بستنی نسکافه ای

بستنی نسکافه ای، طرز تهیه و درست کردن بستنی نسکافه ای خوشمزه و مجلسی در منزل به روشی آسان, bastani neskafei
طرز تهیه بستنی نسکافه ای بدون ثعلب خانگی خوشمزه و مجلسی

بستنی نسکافه ای همانند بستنی سنتی از بستنی های خوشمزه و پرطرفداری است که درست کردن آن بسیار راحت و سریع می باشد. با رسیدن فصل گرما، استفاده از نوشیدنی ها و خوراکی های خنک از جمله بستنی بسیار لذت بخش می شود. بستنی نسکافه ای برای کسانی که طعم نسکافه را دوست دارند، مناسب است.

به هر حال اگر با طرز تهیه بستنی نسکافه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی سایت بارونک، مواد لازم و طرز تهیه بستنی نسکافه ای را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این بستنی خوشمزه و عالی را درست کنید.

مواد لازم بستنی نسکافه ای
خامه ۲۵۰ گرم
شکر ۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
نسکافه ۲ قاشق غذاخوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
شیر ۷۰ گرم
مراحل تهیه ی بستنی نسکافه ای

1. برای تهیه بستنی، ابتدا خامه را به مدت دو ساعت درون فریزر قرار می دهیم. بعد از دو ساعت از فریزر در می آوریم و سه قاشق پودرشکر به آن اضافه می کنیم و به خوبی با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا پف کند و فرم بگیرد.

2. حالا در ظرف جداگانه زرده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و با باقیمانده شکر و وانیل مخلوط می کنیم و با همزن خوب هم می زنیم تا کشدار و کرمی رنگ شود.

3. سپس شیر را گرم می کنیم و نسکافه را داخل آن می ریزیم و هم می زنیم. بعد مخلوط شیر و نسکافه را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

4. سپس خامه فرم گرفته را هم به مواد بالا اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه بستنی کاملا یکدست شود. وقتی بستنی ما آماده شد، آن را در ظرف دربسته می ریزیم و به مدت دو ساعت در فریزر می گذاریم تا بستنی یخ بزند.

5. بعد از دو ساعت، بستنی را از یخچال خارج می کنیم و با همزن دستی یا قاشق هم می زنیم و دوباره به مدت ۲۴ ساعت در یخچال می گذاریم تا بستنی نسکافه ای ما آماده شود.

6. بعد از 24 ساعت که بستنی ما کامل بسته شد، از یخچال در می آوریم و در ظرف مناسب می کشیم و با خلال پسته یا بادام تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این بستنی نسکافه ای خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.

منبع :

دانلود آهنگ جدید ای داد ای داد شدم خونه خرابت ای یار از علیرضا بهرامی

دانلود آهنگ جدید ای داد ای داد شدم خونه خرابت ای یار از علیرضا بهرامی

دانلود آهنگ جدید ای داد ای داد شدم خونه خرابت ای یار از علیرضا بهرامی

دانلود آهنگ جدید علیرضا بهرامی بنام ای یار از ترنج موزیک

Download  Music Alireza Bahmani – Ey Yar

برای دانلود آهنگ ای داد ای داد شدم خونه خرابت ای یار به ادامه مطلب بروید …

متن آهنگ جدید علیرضا بهرامی بنام ای یار :

لک زده این دلم برات یکاری کن عشقم

چیزی به جز تو این روزا نمیاد به چشمم

شوخی نکن با قلب من دیگه دل ندارم

به شوخیم شده نگو تنهات میذارم

♫♫♫♫♫

ای داد ای داد شدم خونه خرابت ای یار

حیرونم من توی چشم سیاهت ای یار

ای یار ای یار به حسم نکنه شک کنی

من میخوامت دلت رو به دلم تو بسپار

♫♫♫♫♫

ای داد ای داد شدم خونه خرابت ای یار

حیرونم من توی چشم سیاهت ای یار

ای یار ای یار به حسم نکنه شک کنی

من میخوامت دلت رو به دلم تو بسپار

♫♫♫♫♫

یک شب خواب راحت نمیاد سراغم

اصلا کم نمیشه به چشات علاقم

من هستم به شرطی که تو دل ببندی

دنیامم میدم تا تو فقط بخندی

دانلود آهنگ جدید علیرضا بهرامی بنام ای داد ای داد شدم خونه خرابت ای یار

طرز تهیه خورش قارچ و مرغ

طرز تهیه خورش قارچ و مرغ

خورش قارچ و مرغ، طرز تهیه و درست کردن خورش قارچ و مرغ اصل خوشمزه و مجلسی در منزل
دستور پخت خورش قارچ با مرغ خوشمزه مرحله به مرحله

خورشت قارچ و مرغ یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که بسیار پرطرفدار می باشد. این خورشت برای کسانی که از تهیه خورشت های تکراری خسته شده اند، می تواند جایگزین خوب و متنوع باشد. خورشت قارچ را می توان در انواع گوناگون از جمله خورشت قارچ و مرغ، قارچ با گوشت، قارچ با سیب زمینی و... درست کرد.

همانطور که می دانید قارچ حاوی پروتئین و ویتامین D است و تهیه خورشت قارچ به عنوان یک غذای مقوی خالی از لطف نیست.

به هر حال اگر با طرز تهیه خورشت قارچ و مرغ آشنایی ندارید، ما در این آموزش ساده آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه خورش قارچ و مرغ را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این خورشت خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم خورش قارچ و مرغ
قارچ 300 گم
سینه مرغ  ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی یا انار ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
ادویه و زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
آبلیموی تازه به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت خورشت قارچ و مرغ

1. برای شروع، ابتدا پیاز را خلالی خرد می کنیم و در یک قابلمه کوچک با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شود. سپس سینه مرغ را به شکل مکعب های بزرگ خرد می کنیم و به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم.

2. بعد از اینکه مرغ کمی تفت خورد، نمک، زردچوبه، ادویه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا مرغ طعم ادویه ها را به خود بگیرد.

3. سپس دو لیوان آب می ریزیم، درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد حرارت را کم می کنیم تا مرغ به خوبی بپزد.

4. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم قارچ های خرد شده را سرخ می کنیم و بعد آنها را داخل خورشت می ریزیم و صبر می کنیم تا روی حرارت ملایم قوام بیاید و خوب جا بیفتد.

5. بعد از اینکه خورشت قارچ و مرغ آماده شد، زعفران دم کرده را اضافه می کنیم تا خورشت ما خوش عطر و خوش رنگ شود. در صورت تمایل می توانید 2 قاشق آبلیمو هم به خورشت بریزید.

6. خورشت را در ظرف مناسب می کشیم و با برنج آبکش یا برنج کته سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورشت خوشمزه و عالی لذت ببرید.

نکات درست کردن خورش قارچ و مرغ

برای درست کردن خورشت قارچ و مرغ، بجای سینه مرغ، می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید. همچنین قارچ ها را می توانید خرد نکنید و در همان شکل و اندازه خودش در خورشت بپزید.

در صورت تمایل می توانید از سیب زمینی سرخ کرده هم در کنار این خورشت ستفاده کنید.  همچنین این خورشت را می توانید بدون برنج، با نان هم سرو کنید.