سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

طرز تهیه دسر نسکافه ای

طرز تهیه دسر نسکافه ای

دسر نسکافه ، طرز تهیه و پخت دسر نسکافه ای خوشمزه و مجلسی با شیر و پودر ژلاتین در منزل مرحله به مرحله ، dessert neskafe
دستور تهیه دسر نسکافه ای خوشمزه و شیک مرحله به مرحله

دسر نسکافه ای یک دسر خوشمزه و فوق العاده خوش طعمی است که درست کردن آن هم بسیار راحت و آسان است. این دسر برای کسانی که طعم نسکافه را دوست دارند، پیشنهاد خوبی است.

دسر نسکافه ای را می توان با نشاسته، بستنی، بیسکوییت یا شکلات هم درست کرد که در هر صورت خوشمزه می شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه دسر نسکافه ای آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه دسر نسکافه ای را آماده کرده ایم تا شما با این آموزش آشپزی بارونک بتوانید به راحتی در منزل این دسر خوشمزه قالبی را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.


مواد لازم دسر نسکافه ای
شیر  ۳ لیوان
  خامه صبحانه پاکت صورتی ۲۰۰ گرم
شکر  نصف لیوان
پودر ژلاتین  ۳ قاشق غذا خوری
مراحل تهیه دسر نسکافه ای

1. برای درست کردن این دسر، ابتدا پودر ژلاتین را روی شیر سرد می ریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کند.

2. بعد شکر و پودر نسکافه را هم به شیر اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا ذرات ژلاتین و شکر در شیر حل شود.

3. بعد از اینکه ژلاتین و شکر حل شد، خامه را هم بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم و بلافاصله حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا دسر یکم از داغی بیفتد.

4. حالا دسر را داخل قالب مورد نظر می ریزیم و به مدت ۵ ساعت در یخچال می گذاریم تا دسر کامل آماده شود.

نکات درست کردن دسر نسکافه

این دسر چون خامه دارد نیازی به چرب کردن قالب نیست. همچنین توجه کنید میزان شکر را هم می توانید به توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه دسر آلبالو

طرز تهیه دسر آلبالو

دسر آلبالو لیوانی ، طرز تهیه و درست کردن دسر آلبالوی لیوانی خوشمزه و مجلسی در منزل به صورت مرحله به مرحله و تصویری
دستور تهیه دسر آلبالو خوشمزه مرحله به مرحله

دسر آلبالو یک دسر فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار است و طرز تهیه آسانی دارد. اگر به دنبال درست کردن یک دسر خوشمزه و مجلسی در فصل تابستان هستید و اگر عاشق طعم و مزه آلبالو هستنید ما به شما دسر آلبالو را پیشنهاد می کنیم. حتما برای یکبار که شده طعم و مزه این دسر ویژه را امتحان کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه دسر آلبالو آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی ساده بارونک، مواد لازم و طرز تهیه دسر آلبالو را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این دسر خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم دسر آلبالو
ژله آلبالو 1 بسته
پودر ژلاتین  1 قاشق چای خوری
شیر  1 لیوان
خامه صبحانه 2 قاشق غذا خوری
پوره آلبالو  2 قاشق غذا خوری
مراحل تهیه و درست کردن دسر آلبالو

1. برای درست کردن دسر آلبالو، ابتدا در یک کاسه نصف یک بسته ژله آلبالو را با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی بخارکتری می گذاریم تا ژلاتینش کاملا حل شود.

2. سپس ژله حل شده را به اندازه دو سوم لیوان می ریزیم و لیوان را به شکل مورب داخل قالب مافین می گذاریم. بعد آن را داخل فریزر قرار می دهیم تا ببندد.

3. حالا برای درست کردن قسمت کرم صورتی رنگ، یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری از پودر ژله و یک قاشق چای خوری پودر ژلاتین را در قابلمه کوچکی می ریزیم و روی حرارت مدام هم می زنیم تا شیر به جوش بیاید و ژلاتین حل شود.

4. بعد از جوشدن شیر، حرارت را خاموش می کنیم. وقتی که شیر کمی از حرارت افتاد، دو قاشق غذا خوری خامه صبحانه و دو قاشق غذا خوری پوره آلبالو بهش اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود. حتما باید در دمای محیط سرد بشود.

5. بعد از اینکه ژله کامل بسته بود از یخچال در می آوریم و از کرم صورتی رنگ که درست کردیم روی قسمت بالایی ژله می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم تا کامل ببندد و آماده شود. امیدواریم از خوردن این دسر آلبالویی خوشمزه و خوش طعم لذت ببرید.

طرز تهیه املت فرانسوی

طرز تهیه املت فرانسوی

املت فرانسوی، طرز تهیه و پخت املت فرانسوی خوشمزه و مخصوص با فلفل دلمه ای و قارچ و سبزیجات در منزل
طرز تهیه املت فرانسوی با قارچ و سبزیجات

املت فرانسوی یک املت خوشمزه و مدرن است و همانطور که از اسمش معلوم است، متعلق به کشور فرانسه می باشد. این املت همانند املت قارچ بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و درست کردن آن راحت و سریع می باشد. املت فرانسوی را علاوه بر قارچ، با ژامبون هم درست می کنند.

به هر حال اگر با طرز تهیه املت فرانسوی آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه املت فرانسوی را آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این املت خوشمزه و شیک را درست کنید.

مواد لازم املت فرانسوی 2 نفر
تخم مرغ  2 عدد
پیاز 1عدد
هویچ 1عدد
قارچ  5 عدد
پیازچه ساطوری شده  2 قاشق غذاخوری
کلم بروکلی خرد شده  2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا  300 گرم
روغن و نمک به میزان لازم
فلفل سیاه یا قرمز به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت املت فرانسوی

1. برای درست کردن املت فرانسوی، ابتدا دو عدد تخم مرغ را در یک کاسه می شکنیم و با چنگال خوب می زنیم تا کاملا از لختگی خارج شود. بعد به اندازه کافی نمک و فلفل می ریزیم و هم می زنیم.

2. سپس 1 عدد پیاز نگینی خرد شده، 1 عدد هویج ریز خرد شده، 5 عدد قارچ خرد شده، 2 قاشق غذاخوری پیازچه ساطوری شده، 2 قاشق کلم بروکلی یا فلفل دلمه ای ریز خرد شده را به تخم مرع اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یک دست شود.

3. حالا تابه را روی حرارت می گذاریم و مقداری کره یا روغن می ریزیم. وقتی کاملا داغ شد، مایه املت را درون تابه می ریزیم و صاف می کنیم. بعدش حرارت را کم می کنیم تا املت به خوبی بپزد.

4. در اواخر پخت، مقداری پنیر روی املت می ریزیم تا حدی که پنیر تمام سطح املت را بپوشاند. بعدش چند دقیقه ای صبر می کنیم تا پنیر به خوبی آب شود. وقتی آب شد، حرارت را خاموش می کنیم.

5. پس از30 ثانیه که املت فرانسوی کمی از حرارت افتاد، املت را به آرامی رول می کنیم و در دیس می گذاریم و با سس دلخواه تزیین و سرو می کنیم.

طرز تهیه ماکارونی با مرغ ریش ریش شده

طرز تهیه ماکارونی با مرغ ریش ریش شده

ماکارونی با مرغ ریش ریش شده، طرز تهیه و پخت ماکارونی با مرغ و قارچ ریش ریش شده در منزل , makaroni-morgh-garch
دستور پخت ماکارونی مرغ و قارچ خوشمزه در منزل مرحله به مرحله

ماکارونی با مرغ و قارچ یک غذای فوق العاده خوشمزه و لذیذ است و جزو غذاهای پرطرفدار می باشد. همان طور که می دانید اصالت ماکارونی به کشور ایتالیا مربوط می شود، اما امروزه انواع مختلف آن در کشور ما تولید می شود و با دستورات مختلفی طبخ می شود.

ماکارونی را می توان با سویا، قارچ، مرغ و سیب زمینی و گوشت چرخ کرده هم درست کرد.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن ماکارونی با مرغ و قارچ آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه ماکارونی با مرغ و قارچ را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این ماکارونی خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم ماکارونی با مرغ و قارچ
سینه مرغ  1 عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
قارچ  400 گرم
سیر  4 حبه
هویج  ۴ عدد
ماکارونی رشته ای یک بسته 500 گرمی
فلفل دلمه ای  1 عدد
نخود فرنگی 2 قاشق غذاخوری
رب  ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه و پخت ماکارونی با مرغ و قارچ

1. برای شروع پخت، ابتدا سینه مرغ را در یک قابلمه کوچک با مقداری آب می گذاریم تا آبپز شود. سپس پیاز و سیر را ریز خرد می کنیم و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. بعد فلفل دلمه ای را خلالی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

2. در ادامه هویج رنده شده را هم به تابه پیاز می ریزیم و تفت می دهیم. خوب که تفت خورد، سینه مرغ آبپز شده را ریش ریش می کنیم و به تابه مواد اضافه می کنیم. حالا مقداری نمک، فلفل و زرد چوبه به مواد می زنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یک دست شود.

3. بعد از اینکه مواد را تفت دادیم و رنگ مرغ تغییر کرد، قارچ خرد شده را هم اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم تا قارچ ها نرم شوند. سپس یک قاشق رب هم به مواد می ریزیم و هم می زنیم و زیر اجاق را خاموش می کنیم.

4. حالا ماکارونی رشته ای را در قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم و مقداری نمک و زرد چوبه هم می ریزیم تا ماکارونی خوش رنگ شود. حدود 10 دقیقه که جوشید و ماکارونی ها نرم شد، آن را آبکش می کنیم. بعد از آبکشی مقداری آب سرد روی ماکارونی می ریزیم تا کمی از حرارت بیفتد.

5. در انتها کف قابلمه را با روغن چرب می کنیم و ته دیگ نان یا سیب زمینی می گذاریم. بعد ماکارونی و مواد مرغ و قارچ آماده شده را به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم. وقتی همه مواد تمام شد، دم کنی و درب قابلمه را می گذاریم و قابلمه را به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا دم بکشد.

6. وقتی ماکارونی خوب دم کشید، آن را در دیس می کشیم و با سالاد یا سبزی سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این ماکارونی مرغ و قارچ خوشمزه لذت برید.

نکات پخت ماکارونی مرغ با قارچ

برای درست کردن ماکارونی با مرغ و قارچ، می توانید از هر شکل و نوع ماکارونی که دوست دارید استفاده کنید. همچنین به علت استفاده از هویج، موقع سرو، حتما لیمو ترش یا آبلیمو استفاده کنید تا شیرینی هویج یکم گرفته شود.
منبع : :/baronak.com/6100-makaroni-morgh-garch

طرز تهیه بستنی وانیلی آلبالویی

طرز تهیه بستنی وانیلی آلبالویی

بستنی وانیلی آلبالویی, طرز تهیه بستنی وانیلی آلبالویی خوشمزه و مجلسی در منزل برای 2 تا 4 نفر, bastani vanili albaloyi
دستور تهیه بستنی وانیلی آلبالویی خوشمزه خانگی

بستنی وانیلی آلبالویی یک بستنی خوشمزه و پر طرفدار است که عطر و طعم فوق العاده و بی نظیری دارد. بستنی وانیلی را می توان با میوه ها و طعم های دیگری هم درست کرد.از جمله بستنی وانیلی ساده، بستنی زعفرانی، بستنی نسکافه ای و ...

درست کردن این بستنی در منزل آسان و سریع می باشد و شما می توانید برای پذیرایی از مهمانان خود در یک روز گرم تابستانی به راحتی در منزل این بستنی خوشمزه را درست کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه بستنی آلبالویی آشنایی ندارید، ما در این آموزش درست کردن انواع دسر بارونک، مواد لازم و طرز تهیه بستنی وانیلی آلبالویی را به صورت مرحله به مرحله آماده کرده ایم تا شما بتوانید به راحتی در منزل این بستنی وانیلی آلبالویی را درست کنید.

مواد لازم بستنی وانیلی آلبالویی
شیر پرچرب 2 لیوان
خامه صبحانه نصف لیوان
شکر  150 تا 200 گرم
ثعلب 1 قاشق مرباخوری
آلبالو تازه یا یخ زده نصف لیوان
وانیل مایع  1 قاشق چایخوری
مراحل تهیه و درست کردن بستنی وانیلی آلبالویی

1. برای درست کردن این بستنی، ابتدا شکر و ثعلب را باهم حسابی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس شیر را در قابلمه ای می ریزیم و روی اجاق می گذاریم با حرارت ملایم به جوش بیاید.

2. وقتی شیر به جوش آمد، مخلوط شکر و ثعلب را کم کم به قابلمه شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا هم گوله نشود و هم خوب شکر و ثعلب با شیر مخلوط شود و بعد از 4 الی 5 دقیقه که هم زدیم و شیر غلیظ تر شد، از روی حرارت بر می داریم.

3. در ادامه خامه صبحانه را حسابی با همزن می زنیم تا پف کند. وقتی که کمی از حرارت شیر کم شد، وانیل و خامه را به قابلمه شیر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد قابلمه یکدست شود.سپس آلبالو های تازه یا یخ زده را هم خرد می کنیم و به قابلمه بستنی می ریزیم.

4. حالا در یک ظرف بزرگ مقدار زیادی یخ می ریزیم و ظرف بستنی را روی یخ می گذاریم و تند تند هم می زنیم تا بستنی سفت شود و بعد ظرف بستنی را حدود یک ساعت داخل فریزر می گذاریم. بعد از یک ساعت از فریزر درمی آوریم. اگر بستنی شل بود، دوباره روی ظرف یخ می گذاریم و هم می زنیم تا کامل سفت شود و دوباره یک ساعت داخل فریزر قرار می دهیم.

5. در انتها قالب های بستنی سیلیونی را کمی چرب می کنیم و از مواد بستنی داخل قالب ها می ریزیم و به مدت 24 ساعت داخل فریزر می گذاریم تا حسابی خودش را بگیرد و آماده شود.

6. بعد از 24 ساعت که بستنی آماده شد، در ظرف مناسب می ریزیم و با تکه های میوه یا گردو یا شکلات تزیین می کنیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این بستنی وانیلی آلبالویی خوشمزه و فوق العاده لذت ببرید.

نکات درست کردن بستنی وانیلی آلبالویی

برای درست کردن این بستنی حتما از خامه استفاده کنید، چون شیرها چربی زیادی ندارند ولی خامه بستنی را چرب تر و خوشمزه تر می کند.

همچنین با توجه به سلیقه و زائقه خود می توانید بجای آلبالو از گردوی خرد شده یا هر طعمی که دوست داشتید استفاده کنید.