سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

تعبیر دیدن گلابی در خواب

تعبیر دیدن گلابی در خواب

تعبیر دیدن گلابی در خواب ، تعبیر خواب دیدن انواع گلابی شیرین و سرخ و سبز و کال و نارس و مرد و زن چیست؟ tabire khab golabi
تعبیر دیدن گلابی برای زن باردار و مرده و مرد و زن چیست؟
تعبیر چیدن و خوردن گلابی بزرگ سبز و سرخ و طلایی رسیده و شیرین، گلابی نرسیده و کال و فاسد و بدمزه برای مرد و زن ، دیدن درخت سیب و گلابی برای زن باردار و حامله و گرفتن گلابی از مرده از نمونه های خواب های ما در رابطه با خواب گلابی می تواند باشد. در حالت کلی دیدن و خوردن گلابی رسیده و شیرین سبز در خواب نشانه سود، مال، خوشبختی و شادی در بیننده خواب است، اما اگر گلابی ترش و بدمزه و کال باشد، تعبیر آن نشانه غم و اندوه و ضرر می باشد. همچنین دیدن گلابی زرد نشان از بیماری است. به هر حال ما در ادامه این پست بارونک، کامل ترین تعبیر خواب گلابی را از دید معبرین بزرگ تعبیر خواب از جمله آنلی بیتون و حضرت یوسف و امام جعفر صادق (ع) آماده کرده ایم و شما در ادامه به راحتی می توانید تعبیر خواب دقیق خود را پیدا کنید. در ادامه با تعبیر دیدن انواع گلابی در خواب با وب سایت بارونک همراه باشید.

تعبیر خوردن گلابی در خواب

ابراهمیم کرمانی می گوید : خوردن گلابی در خواب نشانه این است که به سود و منفعت خواهید رسید. ابن سیرین می گوید : خوردن گلابی ترش و بدمزه نشانه غم و اندوه می باشد. آنلی بیتون می گوید : اگر شخصی خواب ببینید که گلابی می خورد، نشانه این است که موفقیت های کمی در زندگی خود بدست می آورد و سلامت خود را از دست خواهد داد. امام صادق (ع) خوردن گلابی در خواب را بر 5 وجه تعبیر می کند : مال حلال – ثروتمندی – سود و منفعت – رسیدن به آرزوها – زن
تعبیر خواب عزاداری امام حسین
تعبیر خواب عزاداری امام حسین
تعبیر خواب دیدن عزاداری برای امام حسین و حضرت ابوالفضل و حضرت فاطمه ...

تعبیر خواب درخت گلابی

حضرت دانیال : تعبیر دیدن درخت گلابی در خواب نشانه مرد شاد و ثروتمندی است. تعبیر خواب چیدن گلابی آنلی بیتون می گوید : چیدن گلابی از درخت گلابی در خواب نشانه این است که بعد از ناامیدی ها، اتفاقات خوب و خوشایندی برای شما اتفاق خواهد افتاد.

تعبیر خواب خورن و دیدن گلابی به رنگ های مختلف

تعبیر خوردن گلابی سبز

به گفته ابن سیرین خوردن گلابی سبز یا سرخ و شیرین نشانه مال و اموال است. آنلی بیتون هم عقیده دارد : خوردن گلابی سبز یا سرخ و شیرین نشانه مال و اموال است. چنانچه در بیداری فصل گلابی باشد و خواب ببینید که گلابی سبز و شیرین می خورید، نشانه این است که مال و اموال حلال بدست می آورید. ابراهیم کرمانی می گوید : اگر در بیداری فصل گلابی باشد و خواب گلابی سبز و شیرین دیدید، تعبیر این خواب خوب است و نشانه این است که شما به خواسته و آرزوهای خود می رسید. منوچهر مطیعی : اگر خواب ببینید که گلابی رسیده و سبزی را از درخت گلابی کندید و آن را خوردید یا اینکه گلابی آماده را از ظرف میوه برداشتید و خوردید، نشانه این است که به مراد دل خود می رسید.

تعبیر خوردن و دیدن گلابی زرد در خواب

ابن سیرین : اگر در زمان بیداری فصل گلابی نباشد و شما خواب ببینید که گلابی زرد می خورید، نشانه این است که به بیماری مبتلا خواهید شد. منوچهر مطیعی : به گفته این معبر تعبیر دیدن گلابی زرد در خواب خوب نیست، چون نشانه بیماری و سختی است. البته ممکن است موفقیت هایی را به همراه بیماری در پی داشته باشد.

تعبیر خواب خوردن گلابی فاسد

خوردن و دیدن گلابی فاسد در خواب نشانه خیانت و تلاش های بی ثمر می باشد.

تعبیر خواب تعریف کردن گلابی رسیده و شیرین

به گفته آنلی بیتون اگر خواب ببینید که از گلابی طلایی رنگ و رسیده شیرین که از شاخه درختی آویزان شده است تعریف می کنید، نشانه این است که شانس و اقبال شما در زندگی از قبل بیشتر و امیدوار کننده تر خواهد بود.
تعبیر خواب مسافرت رفتن با خانواده
تعبیر خواب مسافرت رفتن با خانواده
تعبیر خواب سفر کردن و مسافرت رفتن زیارتی به مشهد و کربلا و خارج از شهر ...

تعبیر گلابی دادن و گرفتن از کسی

اگر خواب ببینید کسی به شما گلابی شیرین، بزرگ و رسیده داد، نشانه شادی و سلامتی می باشد. اما اگر آن گلابی فاسد و یا کال و و بد مزه باشد، نشانه غم و اندوهی است که از آن شخص به شما می رسد.

تعبیر خواب خوردن گلابی لکه دار

منوچهر مطیعی تهرانی می گوید : خوردن گلابی لکه دار در خواب نشانه این است که اوقات خوش زندگی شما ناقص می ماند و مشکلی در خوشبختی شما به وجود می آید. حال اگر فردی باهوش باشید، در جریان کاری ضرر می کنید.

تعبیر خواب گلابی برای زنان باردار

امام جعفر صادق (ع) دیدن و چیدن گلابی رسیده و شیرین را برای زنان باردار خوب و خیر می داند و می گوید : گلابی برای زنان باردار نوید بخش به دنیا آوردن نوزادی سالم و زیبا و پرخیر و برکت است. همچنین می فرماید: اگر خواب ببینید که در یک باغ بزرگ به دنبال چیدن گلابی رسیده و شیرین برای همسر خود که باردار است هستید، نشانه این است که رزق و روزی شما زیاد می باشد و بیشتر از قبل احساس خوشبختی خواهید کرد. جابر مغربی : اگر زن بارداری خواب ببینید که مشغول چیدن گلابی برای خودش است و یا اینکه برای خرید گلابی به بازار گلابی فروشی ها رفته است، نشانه این است که آن زن هر آرزویی داشته باشد، برآورده می شود.

تعبیر درست کردن کمپوت گلابی در خواب

آنلی بیتون : اگر خواب ببینید که مشغول درست کردن کمپوت گلابی هستید، این خواب نشانه این است فکر و زهن شما تغبیر خواهد یافت.
تعبیر خواب عنکبوت سیاه و بزرگ
تعبیر خواب عنکبوت سیاه و بزرگ
دیدن عنکبوت قرمز، سیاه، طوسی، قهوه ای روی بدن و نیش زدن و ترسیدن ...

تعبیر پختن گلابی در خواب

اگر خواب ببینید که مشغول پختن گلابی در خواب هستید، این خواب نشانه این است متاسفانه روابط عاشقانه شما خیلی زود پایان می یابد.

تعبیر دیدن گلابی برای افراد مجرد

دیدن گلابی شیرین و رسیده بر روی درخت گلابی برای افراد مجرد نشانه ازدواج می باشد. منبع : baronak.com/8126-tabire-khab-golabi/  

طرز تهیه کمپوت سیب

طرز تهیه کمپوت سیب

کمپوت سیب ، آموزش طرز تهیه و درست کردن کمپوت سیب بازاری خوشمزه و مجلسی در منزل ، kompot sib
دستور تهیه کمپوت سیب خانگی خوشمزه مرحله به مرحله

کمپوت سیب جزو کمپوت های خوشمزه ای است که به راحتی در منزل قابل تهیه و درست کردن است. همان طور که خوردن سیب بسیار مفید و مقوی است، کمپوت سیب نیز همان فواید را دارد. کمپوت ها از جمله خوردنی های پرطرفداری هستند که می توان آن را با انواع میوه ها درست کرد. مانند کمپوت گلابی، کمپوت سیب، کمپوت گیلاس و آلبالو و...

کمپوت را می توان به مقدار زیاد درست کردن و علاوه بر پذیرایی از مهمان، اضافی آن را در یخچال نگهداری کرد. دقت داشته باشید که اگرفوت و فن صحیح تهیه کمپوت را بلد باشید و اصول آن را رعایت کنید، کمپوت شما بدون کپک زدن چند روزی در یخچال می ماند و خراب نمی شود.

به هر حال اگر با طرز تهیه کمپوت سیب آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی پرتال بارونک، مواد لازم و دستور تهیه آن را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این کمپوت سیب خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم کمپوت سیب
سیب 1 کیلو
آب 6 تا 8 پیمانه
شکر 1 تا 2 پیمانه
گلاب 2 تا 5 قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده 1 تا 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
دستور تهیه و پخت کمپوت سیب

1. برای شروع، ابتدا آب و شکر را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط می گذاریم تا آب به جوش بیاید.

2. در این فاصله که آب به جوش بیاید، سیب ها را پوست می گیریم و به شکل دلخواه برش می دهیم و هسته وسط آنها را خارج می کنیم. می توانید سیب را نصف یا چهار قاچ کنید.

3. برای اینکه سیب ها در حین پوست کندن سیاه نشوند، مقداری آب و کمی آبلیمو در کاسه می ریزیم و سیب ها را بعد از پوست گیری، بلافاصله در کاسه آب قرار می دهیم تا از سیاه شدن آنها جلوگیری شود.

4. وقتی که آب به نقطه جوش رسید، سیب ها را به همراه زعفران و آبلیمو به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم که سیب ها روی حرارت متوسط به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند.

5. در حین پخت، حتما کف های سیاه روی قابلمه را با کفگیر بردارید و دور بریزید تا رنگ و طعم کمپوت را خراب نکند.

6. توجه داشته باشید که حتما در ابتدا میزان شکر را بچشید و با توجه به ذائقه خود و میزان شیرینی سیب ها، شکر اضافه کنید و دقت کنید که شربت بعد از پخت، کمی به غلظت می رسد و شیرین تر می شود.

7. بعد از 15 دقیقه جوشیدن، سیب ها را چک می کنیم، اگر به اندازه کافی پخته بود، گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و بعد شعله را خاموش می کنیم ولی اگر پخته نشده بود، چند دقیقه دیگر به پخت ادامه می دهیم و سپس شعله را خاموش می کنیم.

8. بعد از خاموش کردن حرارت، صبر می کنیم تا کمپوت در قابلمه و در محیط آشپزخانه به آرامی خنک شود، سپس داخل شیشه می ریزیم.

نکات پخت کمپوت سیب

نوع سیب برای کمپوت

با توجه به اینکه از چه نوع سیبی استفاده می کنید، میزان آب و شکر و زمان پخت متفاوت خواهد بود.

برای سیب های شیرین و نرم از 6 پیمانه آب و 1 پیمانه شکر استفاده کنید و بعد از 15 دقیقه چک کنید و اگر سیب ها به نرمی دلخواه شما رسیده بودند، بقیه مراحل را انجام دهید.

در صورتی که سیب های شما از عطر و طعم خوبی برخوردار هستند، نیازی به اضافه کردن مواد دیگر نیست. در ضمن به کمپوت سیب بیش از اندازه زعفران نریزید، چون سیب ها طعم زعفران می گیرند.

همچنین می توانید همراه با سیب ها یک تکه چوب دارچین اضافه کنید یا در اواخر پخت مقداری وانیل اضافه کنید. توجه کنید اضافه کردن طعم دهنده ها کاملا سلیقه ای هستند. امیدواریم از خوردن این کمپوت سیب خوشمزه لذت ببرید.


کمپوت سایر میوه ها

برای کمپوت گلابی هم طبق آموزش گفته شده برای کمپوت سیب عمل کنید ولی زمان پخت گلابی حدود 15 دقیقه است.

برای کمپوت زردآلو، هلو و شلیل، زمان پخت حدود 10 دقیقه است.


نگهداری کمپوت در یخچال

کمپوت سیب را می توانید داخل ظرف شیشه ای درب دار بریزید و تا چند روز در یخچال نگهداری کنید. اگر مقدار زیادی کمپوت درست کردید و می خواهید در یخچال نگه دارید، باید این مراحل را انجام دهید. ابتدا به تعداد لازم شیشه درب دار تمیز و سالم انتخاب می کنیم و آنها را به خوبی استریل می کنیم.

سپس دو سوم شیشه را سیب می ریزیم و مقداری هم از شربت سیب روی آن می ریزیم و حدود یک سانت از لبه ظرف را خالی نگه می داریم.

درب شیشه ها را محکم می بندیم و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم تا حدود یک ربع الی 20 دقیقه داخل آب جوش بجوشد.

بعد از آماده شدن کمپوت ها، آنها را از قابلمه در می آوریم و بعد از خنک شدن آنها را در یخچال می گذاریم.


نحوه استریل کردن شیشه کمپوت

برای استریل کردن شیشه کمپوت، دریک قابلمه مقداری آب جوش روی حرارت ملایم می گذاریم. ابتدا درب شیشه را در داخل آب جوش به مدت پنج دقیقه می جوشانیم.

سپس درب شیشه ها را از قابلمه خارج می کنیم و شیشه ها را در قابلمه می گذاریم تا ده دقیقه هم شیشه ها بجوشد.

بعد از جوشیدن ظرف ها، آنها را با استفاده از دستمال تمیز کاملا خشک می کنیم و کمپوت سیب را در ظرف ها می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم.

منبع : baronak.com/8098-kompot-sib/

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر ، آموزش کامل طرز تهیه و پخت بادمجان شکم پر خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، bademjan shekam por
دستور پخت بادمجان شکم پر خوشمزه در منزل

بادمجان شکم پر جزو غذای خوشمزه و لذیذی است که به راحتی و آسانی تهیه می شود و بسیار هم پرطرفدار است. کسانی که بادمجان دوست دارند، می توانند غذاهای متنوعی با آن درست کنند. از جمله بادمجان شکم پر، بادمجان کبابی، کشک بادمجان، خورش بادمجان و خیلی از غذاهای خوشمزه دیگر.

برخی ها شاید بادمجان را به خاطر تلخی آن دوست نداشته باشند، اما اگر قبل از پخت مقداری نمک روی آن بپاشید و نیم ساعتی جلوی آفتاب قرار دهید، تلخی آن کاملا از بین می رود. جالب است بدانید بادمجان شکم پر ایتالیایی و بروجردی از مشهورترین بادمجان های شکم پر می باشد.

به هر حال اگر با طرز تهیه بادمجان شکم پر آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی جدید بارونک، مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به راحتی در منزل این بادمجان شکم پر خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم بادمجان شکم پر
‌‌ بادمجان ۱ کیلو
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل و آویشن به میزان لازم
نعنا خشک به میزان دلخواه
دستور تهیه و پخت بادمجان شکم پر

1. برای شروع، ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست می گیریم. اگر می خواهید بادمجان های شما شکل زیباتری داشته باشد، می توانید بادمجان ها را به شکل راه راه یعنی یک در میان پوست بگیرید.

2. بعد از پوست گیری، شکم بادمجان ها را با کارد تیز به آرامی چاک می زنیم و مقداری نمک روی آنها می پاشیم و نیم ساعتی صبر می کنیم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.

3. بعد از نیم ساعت، بادمجان ها را می شوییم و با دستمال تمیز خشک می کنیم. سپس در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و بادمجان ها را سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن، آنها را برمی داریم و یک عدد پیاز نگینی خرد شده را تفت می دهیم.

4. وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب سرخش می کنیم. مقداری هم نمک، زردچوبه، فلفل، آویشن، نعنا خشک و ۱ قاشق رب به گوشت می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی ادویه ها بلند شود.

5. در آخر جعفری خرد شده را هم اضافه می کنیم و حرارت را خاموش می کنیم. حالا شکم بادمجان ها را به آرامی و با دقت با مواد آماده شده پر می کنیم. دقت کنید که موقع پر کردن مواد، بادمجان ها پاره یا له نشود.

6. در انتها در یک تابه یک پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم. مقداری هم نمک و رب می زنیم تا سس خوشرنگ شود. یک لیوان آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم بجوش بیاید.

7. وقتی سس ما کامل جوشید، حرارت را کم می کنیم و بادمجان های شکم پر را به آرامی داخل سس می گذاریم. دقت کنید که قسمت باز بادمجان ها به طرف بالا باشد تا مواد داخل آن در سس نریزد.

بعد از اینکه بادمجان ها داخل سس پخته شد، آن را در ظرف می کشیم و همراه با نان یا برنج سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این بادمجان شکم پر خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8086-bademjan-shekam-por/

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

کیک سیب و دارچین ، طرز تهیه و پخت کیک سیب و دارچین خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله ، cake-sib-darchin
دستور پخت کیک سیب و دارچین خوشمزه در منزل

کیک سیب و دارچین یکی از انواع کیک های سنتی و خوشمزه کشورمان می باشد. این کیک از آن دسته کیک هایی می باشد که با مواد و روش های مختلفی درست می شود و اگر کیک سیب و دارچین را به روش اصولی درست کنید، بافتی نرم و لطیف و پر از سیب خواهد داشت.

به هر حال اگر با طرز تهیه و درست کردن کیک سیب و دارچین آشنایی ندارید، ما در این آموزش طرز تهیه کیک سنتی بارونک، دستور تهیه و مواد لازم کیک سیب و دارچین را آماده کرده ایم و شما با این آموزش ساده کیک پزی به راحتی در منزل می توانید کیک سیب و دارجین را به صورت مرحله به مرحله و خوشمزه درست کنید.

طرز تهیه کیک عسلی هشت لایه روسی
طرز تهیه کیک عسلی هشت لایه روسی
کیک عسل روسی نوع کیک لایه ای خوشمزه می باشد و طرفدارن خاصی ...
مواد لازم کیک سیب و دارچین
شکر 1 پیمانه
روغن مایع سه چهارم پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
ماست 1 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سر صاف
سیب ورقه شده 3 عدد
پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
نمک 1 پنس
مراحل تهیه و پخت کیک سیب و دارچین

1. برای درست کردن این کیک خوشمزه، ابتدا از یک ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند.

2. برای شروع سیب ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای برش می زنیم و کنار می گذاریم. توجه کنید سیب های ورقه شده نباید زیاد نازک باشد، چون در این صورت داخل کیک محو می شود. همچنین نباید زیادی کلفت باشد، چون در این صورت داخل کیک فرو می رود.

طرز تهیه و پخت کیک پنبه ای خوشمزه
طرز تهیه و پخت کیک پنبه ای خوشمزه
کیک پنبه ای همان طور که از نام آن مشخص است همانند کیک اسفنجی ...

3. حالا شکر و روغن را در یک ظرف مناسب باهم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سفید و یکدست شود. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد مان حجیم تر شود. سپس ماست را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.

4. در این مرحله آرد + بیکینگ پودر و نمک را مخلوط می کنیم و بعد آن را سه بار الک می کنیم و در سه مرحله به ظرف تخم مرغ ها اضافه می کنیم و به روش فولد کردن هم می زنیم. مواظب باشید زیاد هم نزنید، چون در این صورت کیک سفت می شود.(آموزش فولد کردن)

5. من برای این کیک پیشنهاد می کنم از قالب مستطیل 20 در 30 سانتی یا قالب گرد با قطر 25 سانتی استفاده کنید. حالا قالب انتخابی خودمان را چرب و کاغذ روغنی می اندازیم.

6. در این مرحله نیمی از مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و تعدادی سیب ورقه شده را روی مایه کیک می چینیم و کمی پودر دارچین روی سیب ها می پاشیم.

7. سپس باقی مانده مایه کیک را روی سیب ها پهن می کنیم و دوباره سیب های ورقه ای شده را روی مایه کیک می چینیم. توجه کنید باید این بار سیب های ورقه ای شده را به صورتی بچنید که هر ورق سیب روی نیمی از ورق سیب دیگر قرار بگیرد و کمی یکدیگر را بپوشانند.

8. اگر ورقه های سیب ها را جدا جدا بچینید، ممکن است سیب ها داخل کیک فرو بروند. همچنین بهتر است روی کیک را زیادی سنگین نکنید تا کیک بتواند به خوبی پف کند. در انتها مقداری پودر دارچین و در صورت تمایل مقداری پودر پسته و شکر روی سیب ها می پاشیم. ( پاشیدن پسته و شکر اختیاری است)

طرز تهیه و پخت کیک رژیمی خوشمزه در منزل
طرز تهیه و پخت کیک رژیمی خوشمزه در منزل
کیک های رژیمی بهترین پیشنهاد برای آن دسته از افرادی می باشد که به سلامتی ...

9. حالا قالب کیک را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا یک ساعت قرار می دهیم. برای اطمینان از پخت کیک می توانید خلال دندان تمیز را داخل کیک فرو ببرید، اگر خلال دندان به صورت تمیز خارج شد، کیک ما به خوبی پخته شده است. (برای گرم شدن فر باید آن را از 15 دقیقه قبل روشن کنید)

10. پس از اطمینان از پخت کیک سیب و دارچین، قالب کیک را از فر بیرون می آوریم و کنارهای کیک را با کارد جدا می کنیم و کیک را بر روی سینی برمی گردانیم. امیدواریم از خوردن این کیک سیب و دارچین خوشمزه لذت ببرید.

منبع : baronak.com/8076-cake-sib-darchin/

طرز تهیه کراکت گوشت

طرز تهیه کراکت گوشت

کراکت گوشت ، طرز تهیه و پخت گراگت گوشت خوشمزه و مجلسی در منزل مرحله به مرحله
طرز تهیه کروکت گوشت خوشمزه و مخصوص در خانه
کراکت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداری است که به راحتی قابل تهیه است. کراکت گوشت سرشار از ویتامین و پروتئین است و طعم فوق العاده ای دارد. کراکت ها را می توان در انواع مختلفی درست کرد. از جمله کراکت سیب زمینی، کراکت مرغ و گوشت و ... به هر حال اگر با طرز تهیه کراکت گوشت آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی فرنگی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کرارت را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی، به را حتی در منزل این کرات گوشت خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.
طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی
طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی
کتلت گوشت از جمله غذاهای ساده و خوشمزه است و به نوعی کباب خانگی ...
مواد لازم کراکت گوشت
⁣گوشت پخته شده 300 گرم
پیاز 1 عدد
کره 50 گرم
آرد 2 پیمانه
آب گوشت 2 پیمانه
جعفری تازه و خرد شده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
پودر نان یا برد کرامپ 2 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه و پخت کراکت گوشت
1. برای شروع، ⁣ابتدا گوشت را با مقداری آب و کمی نمک در یک قابلمه روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخته شدن ، گوشت را با دست کاملا ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. می توانید آن را در غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا خرد کنید. 2. سپس در ⁣یک تابه پیاز ریز خرد شده را با مقداری کره تفت می دهیم تا نرم و سبک شود. بعد یک پیمانه آرد را به تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم و بعد از تفت دادن آرد، آب گوشت را هم اضافه می کنیم.
طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه
طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه
رولت گوشت از جمله غذاهای خوشمزه و مجلسی است که می توان آن را ...
3. در ادامه گوشت ریش ریش شده، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا با هم کمی مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در انتها، مواد به دست آمده باید کمی خشک و قابل فرم دادن در دست شود. حرارت را خاموش می کنیم و صبر می کنیم تا مواد کمی خنک شود. 4. ⁣حالا از مخلوط آماده شده در اندازه های یکسان برمی داریم و آن را در دستمان به صورت گرد یا استوانه ای فرم می دهیم و روی سینی می چینیم. بعد سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت 20 دقیقه درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند. 5. در انتها در یک ظرف آرد، و در ظرف دیگر پودر نان می ریزیم و 2 عدد تخم مرغ را هم درون کاسه ای می شکنیم و هم می زنیم. کراکت ها را هم از یخچال درمی آوریم. 6. برای سرخ کردن کراکت ها، ابتدا به ترتیب آنها را در آرد می غلتانیم، بعد در ظرف تخم مرغ می غلتانیم و در انتها داخل پودر نان می غلتانیم و بلافاصله در داخل تابه با روغن داغ شده سرخ می کنیم. در نهایت کراکت های سرخ شده را در ظرف می چینیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کراکت گوشت خوشمزه لذت ببرید. منبع : baronak.com/8062-cricket-gosht/