سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

سایت جدید دنیای مد و آشپزی

طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ سفید,سوپ شیر,soup shir,طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر یا همون سوپ سفید یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست و میشه گفت این سوپ همانند سوپ جو, پیش غذای شیک و مجلسی برای مهمونی های خاص است. سوپ شیر به قدری مقوی است که شما می توانید به عنوان غذای اصلی برای خانواده خود درست کنید و از طعم بی نظیر و خوشمزه آن لذت ببرید. سوپ سفید با دستورهای متفاوتی درست می شود و دستوری که ما برای شما آماده کرده ایم از همه مدل ها خوشمزه تر است. در ادامه طرز تهیه سوپ شیر خوشمزه و مجلسی را به همراه مواد لازم برای ۴ نفر مشاهده می کنید.

 مواد لازم مقدار لازم
 جو پرک ۱۰۰ گرم
هویج ۱ عدد
 آب مرغ ۳ پیمانه
کتف مرغ ۴ عدد
خامه ۱۰۰ گرم
 کره ۶۰ گرم
 شیر نیم لیتر
 آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
جعفری  ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه سوپ شیر

ابتدا جو را پاک کنید و چند ساعت در آب خیس کنید بعد آبکش کرده و به همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ملایم به مدت ۲۰ دقیق قرار دهید تا جو بشکفه و نرم شود توجه کنید جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود. سپس هویج رنده شده و آب مرغ را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا هویج ها هم کمی بپزند و نرم شوند.

حالا باید سس را درست کنیم برای این کار در یک قابلمه کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و وقتی کره شفاف شد آرد را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر را کم کم اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا سس غلیظ تر شود.

حالا گوشت مرغ را به همراه یک پیاز و کمی آب روی حرارت قرار بدهید تا بپزد و بعد از اینکه گوشت مرغ پخت با دست به صورت ریش ریش خرد کنید و به همراه سس که آماده کردیم به سوپ اضافه کنید اگر دیدید غلظت سوپ زیاد است می توانید مقداری آب جوش اضافه کنید و بعد کمی هم نمک و فلفل اضافه کنید و امتحان کنید که نمک و فلفل به اندازه باشند. پس از آن خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید و منتظر بمانید تا سوپ با حرارت ملایم بپزد و به غلظت مطلوب برسد.

طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی
سوپ مرغ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پرطرفدار است و به دلیل اینکه از مرغ و ...

بعد از اینکه سوپ شیر به آرامی پخت و به اصلاح جا افتاد یکی دو دقیقه قبل از سرو جعفری که به صورت ساطوری خرد کرده اید  را اضافه کنید تا رنگ جعفری سبز بماند و عوض نشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.